Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HJHJH

CZY ISTNIEJĄ jeszcze faceci których rajcuje....sex z własną żoną ?.

Polecane posty

Gość HJHJH

Czy my kobiety mozemy liczyć na to ,że będąc dobrymi kochankami dla swoich mężów otrzymamy w zamian ich wiernoć? Czy po prostu każdy z Was Panowie jest po prostu skazany na zdradę żony

Gość seks z zoną to prawie
kazirodztwo, a na pewno zboczenie!!!

Po pierwsze, mężczyzn rajcuje sex z atrakcyjną SZCZUPLUTKĄ ZGRABNIUTKĄ kobietą. Jeśli taka nie jesteś to miej pretensje tylko do siebie :classic_cool: A po drugie skąd wiesz, że jesteś dobrą kochanką ? To subiektywne stwierdzenie nie sądzisz ? :-p To by było na tyle 🖐️

Gość wtotek we środę a w piątek co
taka już nasza natura sztuką jest byśmy nie szukali za płotem

Gość Franek z Jawożna
Jest tylko jedna droga do szczęścia: Kobieta powinna być gospodynia w domu, gotowanie, pranie, sprzątanie powinna być damą czyli kobietą z klasą która wiek jak się zachować i odpowiednio jako ozdoba reprezentować swojego faceta oraz powinna być dziwką w łóżku spełniając wszystkie zachcianki swojego faceta: oral to podstawa, sex w miejscach publicznych, brak bielizny na codzień, anal, pissing oraz hiszpan, kończenie w jamie ustnej i nigdy nie odmawiać nawet jak głowa boli

Gość wtotek we środę a w piątek co
nie wiem dlaczego dziwią się kobiety że większość wybiera te głupie z wielkimi piersiami niestety większość facetów jest takich jak poprzednik

Gość dsdfds
ten temat pojawia się średnio co 2 miesiące na kafe :(

Gość jak może rajcować coś
czego nie ma - jest tylko ból głowy trwający 3 lata...

Gość te Amant a skąd wiesz
skąd jest: z Jaworzna czy z Jawożna

Gość on jest woŹnym i dlatego

fakt masz racje, nie przyszlo mi do glowy, ze istnieje Jawożno przepraszam :)

Gość sheee84
hszonszcz, a nie przyszło ci do głowy, że wygląd nie jest najważniejszy? Ważniejsze jest też przywiązanie i miłość! A kobiety też rajcuje tylko seks z zadbanymi, szczupłymi i atrakcyjnymi mężczyznami, a jeżeli taki nie jesteś to miej pretensje tylko do siebie

faktem jest ze wiekszosc facetow chce by kobieta byla pod wrazeniem, 'ohhh jakis ty madry, zaradny,zajebisty, bogaty, sexowny' a jezeli kobieta nie potrafi sciemniac tak jak ja to ma przejebane w zyciu, bo jak widzi zalosnego pajaca bez wiekszego grosza przy duszy' to sorry ale mu to da do zrozumienia mniej lub bardziej subtelnie ze jest cienias.

Gość a moja zona
jest taka zajebista, ze tylko ja bzykam i zadnej innej nie chce/ Jest we wszystkim najlepsza, a juz w sexie,,,, uuu :) Kocham Ja ponad zycie i chodz namy sie juz troche, ciagle jestem w niej zakochany i nie chce zadnej innej.

Gość 6ut6ut6
a ile jestescie razem

Gość dziewczyna_szamanaaa
A niby po co kobieta ma ściemniać? Skoro musi swojemu facetowi kłamać, że jest seksowny, mądry itp to co to za związek? Ja tam uwielbiam mojemu mężowi szeptać fajne rzeczy i jest to szczere, a nie wymyślone :o

Gość karoolek..............
sex z jednympartnerem to nieporozumienie i nie pisze tu ze sex takowy nie jest zjawiskowy , ale z innym partnerem po prostu i najzwyklej w swiecie jest inny ! i ta innosc jest fajna , zycz a bedzie ci zyczone , zatem nich sie sexi kto z kim chce , a jak i ja mam na to ochote

Gość Jaszczur
Po co kłamać - trzeba jasno powiedzieć co w łóżku nie odpowiada. Jak o tym się nie rozmawia to robi się krzywdę samemu sobie. Ja zawsze stawiam sprawy jasno. Ja mam bardzo sexowną kobietę niestety za wyglądem nie idzie fantazja erotyczna. Bardzo się staram ja jakoś pobudzić do większej aktywności i niewiele z tego wychodzi - powoli zaczynam rozglądać się za innymi kobietami. Rozmowy, namawianie nie pomagają. Podsuwam jej fantazje erotyczne, książki, filmiki zdjecia, robię atmosferę, kupuję bieliznę , biżuterie i kupa. Męczę się tak od kilku lat. Co pozostaje - inna kobieta o równie dużym temperamencie co ja.

Gość jhfghjftj
nie warfbhdfhbdbth