Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałem z kretesem

najgorszy dzień w moim życiu

Polecane posty

Gość przegrałem z kretesem

moja żona po 6 latach małżeństwa powiedziała mi że nigdy mnie nie kochała i wyszła za mnie tylko ze strachu przed samotnością. Wróciła do swojej pierwszej miłości... TUŻ PRZED WIGILIĄ PO TYLU LATACH ZOSTAŁEM SAM. nic już nie ma sensu

Gość no to zabij sie
:)

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
Skoro cie nie kochala to dobrze ze odeszla. Po co zyc w klamstwie? Nie martw sie wielu ludzi po rozwodach uklada sobie zycie na nowe np. moja kolezanka, jest w trakcie rozwodu a juz poznala kogos kto ja pokochal i kogo ona pokochala, a facet jest po 30-stce Ty pewnie duzo starszy nie jestes wiec spokojnie wsyztsko sie uulozy tylko nie mozesz sie zalamywac i popadac w depresje. Musisz wychodzic do ludzi albno nawet wejsc na czata , moze kogos tam poznasz, ona wlasnie poznala rpzez internet. Zreszta nie tylko ona :) A w necie latwiej sie otworzyc przed kims :)

Gość trzymaj się
:(

Gość dgdgdg
kurwa, ale 6 lat z nim była. przez 6 lat go oszukiwała.gdyby facet tak postąpił, to zaraz by się joby na niego posypały. a tak z innej strony, to pieprzenie kobiet w stylu: nie kochałam cię, nie kocham to tylko wymówka stara jak świat. gdyby nie było tego jej eks, to nadal by mężem była.