Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy772233

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość pytajacy772233

Witam, Mam takie pytanie do dziewczyn które mają chłopaka, narzeczonego lub męża. Czy zdarza się wam że przy swoim facecie gadacie o innym (w celu np by wywołać zazdrość u swojego chłopaka) jesli tak to po co ?? Oraz czy jeśli macie chłopaka np nie zbyt silnego to powiedziałybyście przy nim że wolicie/ podnieca/ imponuje wam facet silny i umięśniony? lub jeśli macie grubasa to powiedziałybyście przy nim że wolicie / podnieca/ imponuje wam facet chudy ? Albo jeśli macie faceta cichego, to powiedziałybyście przy nim że wolicie / podnieca/ imponuje wam facet wygadany ? lub jeśli macie faceta wrażliwego to powiedziałybyście przy nim że wolicie / podnieca/ imponuje wam facet bez serca itp? Rozumiecie mnie dziewczyny?? Proszę was o odpowiedz

Hmmm...w jakimś celu innym niż chce podzielenia się opinią-nie zdarza mi się. Wale prosto z mostu-ostatnio zwróciłam mężowi uwagę ze mógłby troszkę przytyć-strasznie schudł.A ja lubię "misie".:)

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
ja bym tak nie mowila. I zazwyczaj nie mowie o innym facecie aby wywolac zazdrosc bo po co skoro sie kochamy? Ale ogolnie o innym zdarza sie mowic, ale raczej nie po to aby wywolac zazdrosc

Gość która chętna
4 szóstki w @ :o

Gość nie widzę takiej potrzeby
żeby mówić męzowi że podoba mi się ktoś inny, ale mówie czasem o innych facetach, ale nie w sensie takim że ktoś mi się podoba czy coś, tylko poprostu czasem coś opowiadam a że mam dużo kolegów i kilku chłopaków miałam i byli częścią mojego życia to o nich mówię, przecież nie urodziłam się wczoraj mam jakąs przeszłośc. czasem tez mówię mężowi że fajny jest jakiś aktor, on tez czasem się wypowiada że jakaś laska fajnie wyglada no i co....przecież jest ze mną i to mnie kocha.

Gość która chętna
innym żadna :o

Gość Diablica z piekła bram
kiedys kochając sie z eksem,nie powiedziałam mu tego ale pomyslałam o innym...dlatego lepiej nie siegac po ciastka z najwyzszej połki...sucharki wtedy nie smakują

Gość pytajacy772233
A czy np żartujecie w ten sposób ze pójdziecie sobie do innego. (tak żeby sie podroczyć)

Gość co za roznica jaki nick
dla mnie moj jest idealem pod wzgledem urody :D Mimo ze jest chudy i nie za bardzo umiesniony. to podnieca i podoba mi sie taki jaki wlasnie jest a przedewszystkim podnieca mnie on a nie ktos tam inny.. wiec takie porownywanie go.. byloby klamstwem z mojej strony

autorko, a czemu pytasz? czyzbys praktykowala? uwazaj bo na tym strasznie cierpi meskie ego.. a mezczyzni na obrazie siebie czyli meskie ego ( to jakim go widzi kobieta) budują miłosc i uczucie do niej ;)

Gość princesSss
ja mam chloapka od poltora roku. Nie wydaje mi sie zebym byla ładna ale powodzenie mam! chłoapka to drazni, jest zazdrosny, ale nie klocimy sie przez to bo wie ze tylko on sie dla mnie liczy. Czasami mu powiem cos o innym ale tlyko dlatego zeby go lekko podenerwowac bo uwielbiam jak sie wkurza i potem mnie "bierze" i łaskocze ;D ale tak zeby mu mowic zeby byl zazdrosny to nie ;] on i tak bez mowienia jest zazdrosnikiem wiec po co go jeszcze denerwowac ;) zreszta on tez mi nie mowi nic o innych dziewczynach, w ogole dziwne bo ani na nie nie spojrzy. W kółko powtarza ze ja jestem jego miloscia i zadnej juz innej nie chce, i ma obrzydzenie do innych..

princess - Ty szczesciaro :P

Gość princesSss
czy ja wiem? moze tylko tak gada... fakt faktem jestem bardzo szzesliwa ze jego mam, bo tak naprawde przy nim nie musze sie ukrywac, akceptuje mnie taka jaka jestem. Czasem sie go pytam czy musze sie pomalowac(jak jestem przygnebiona i nic mi sie nie chce) to mowi z enie bo i tak ladnie wygladam. wiecie kazda z nas ma obsesje na swoim punkcie, wszedzie widzi jakies fałdki cellulit i robimy wszystko zeby sie podobac, a tak naprawde niepotrzebnie zwracamy na to uwage. Mój mi zawsze mowi ze jestem sliczna ze jemu sie podobam i to sie liczy...

Gość pytajacy772233
to jak? żadna z was nie droczy sie z facetem mówiąc że pójdzie do innego albo coś ??

Gość princesSss
nie no co ty. jestem z nim bardzo szczesliwa, nie wiem gdzie takiego drugiego znajde ;D a pisalam wczesniej ze nie chce go denerwowac i psuc tego co jest miedzy nami ;)

Gość princesSss
chociaz powkurzac i droczyc sie z nim uwielbiam ;D bo on sie super wkurza ;D ale znam umiar... i nie robie tego na zlosc ;)

Gość princesSss
ale tez nie wiem czy ja i pomoge? mam 18 lat on w nowym roku bedzie mial 20. Bylam dziewica gdy go poznalam a on prawiczkiem. Nie mieszkamy razem bo sie uczymy, ale dziennie sie widzimy.. Ty chyba mieszkasz ze swoja co? macie pewnie wiecej latek i dluzej jestescie ze soba? ale ja mimo mojego wieku czuje sie dojrzala i w glebi serca czuje ze to ten na zawsze.. ale zobaczymy co czas pokaze :P

Gość bravia__
ja tak mówię, a co? ;)

Gość olllleeeeee
może ktoś coś napisze więcej?

Gość magdziek
ja tam zawsze to robię, tak samo jak faceci wywołuja zazdrośc, tak ja to robię :d coś za coś. ostatni mój facet robił akurat to co moment celowo opowiadając która na niego nie leci, ale kopłam go w dupe wczoraj i o :D

Gość kotś jeszcze
ktoś jeszcze?

Gość princesSss
on mi nigdy nie pwoiedzial nic o innej lasce.. wiec ja mu tez nie gadam, chyba ze chce go podenerwowac zeby zaczal sie ze mna wygłupiac ;D al e znam granice ;) od siebie nic nie pwoiem na temat innego

Gość ala123453141
to dobrze :) Dziewczyny klawiatura nie gryzie