inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Grudzień 24, 2009 no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość day_5 Napisano Grudzień 24, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 Cieszycie się............ każdy godzina zbliża nas do śmierci....... trzeba ten czas który nam został pożytecznie wykorzystac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość day_5 Napisano Grudzień 24, 2009 np. jak? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wypierdalajzłamasie Napisano Grudzień 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glonica b Napisano Grudzień 24, 2009 idz sie pomodlic, debilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 Już się dzisiaj modliłem.......... nie ładnie we wigilie tak mówić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pseudo IQ i nibymądry Napisano Grudzień 24, 2009 TO KABEL I DONOSICIEL o jego poziomie inteligĘcji przez ę świadczy BRAK POCZUCIA HUMORU!! to nudziarz i smutas !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 pseudo IQ i nibymądry-----wiesz jak ja doniose to napewno się tym pochwale................ z resztą nigdy nie robie tego bez powodu......... a poczucie humoru mam zajebiaszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzieeeek Napisano Grudzień 24, 2009 ale macie naprawdę problemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdziek Napisano Grudzień 24, 2009 :) mmaaaam problem, bo pólnoc tuz tuz a mi sie nie chce tyłka ruszyć na " pasterke" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 Mnie za bardzo też nie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach