Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysiaborsuczka

Co dziś jadłyście?? Ja sobie radzicie?

Polecane posty

Ja bym chetnie zostal milionerem, ale, ze pieniadze szczescia nie daja, to sobie cwicze 30 minut dziennie + obecnie szlify (niski ujemny bilans), a pozniej utrzymanie sylwetki. Ja licze codziennie kalorie od ok. 12 lat ... zatem powinno pojsc jak po masle. No i tak sypiac minimum 8h ... nocnie ... eh, ale sie rozmarzylem. Musisz mnie tak podpuszczac? :P A czego tak bardzo sie uczysz?

Ja Cię podpuszczam? A niby do czego?:))) Ja cały czas się uczę, studia jedne drugie, teraz kursy kwalifikacyjne, kolejna podyplomówka. Jestem chyba uzależniona od nauki. A i pracę wykonują taką w której samodoskonalenie się jest obowiązkowe jeśli chce się coś osiągnąć:) Pomyśleć, że w liceum byłam przodującą labowniczką;)

Mozna by to ujac tak: jestes wyzwolicielka marzen ;) Swietna sprawa z ta nauka, bo dzieki temu organizm potrzebuje energii, co skutkuje tym, ze mozesz wiecej jesc :) Spryciula.

To dziwne, ale jak jestem przejedzona nauka mi nie idzie;) Nie wiem czy to sprytne, czy naturalne;) Zwał jak zwał, jednak dobry patent:)

Gość Maaaagda
Ja dzis jeszcze nic nie zjadłam ; D

Gość Maaaagda
no ja nie zamierzam narazie jesc ; D

Gość soniczek90
Ja dzisiaj zrobiłam sobie warzywka w philipiaku. I mysle ze w drugi dzien swiat taka dieta jest jak najbardziej wskazana.

Juz lepiej jak bys jadla bialko i tluszcze, bo warzywa - weglowodany - blokuja rozpad tkanki tluszczowej. Oczywiscie jesli jesz mniej kcal niz potrzebuje Twoj organizm to tkanka tluszczowa sie spali, ale przez blokujace jej rozpad warzywa - spali sie mniej efektywnie, i miesnie sie przy okazji spala.