Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna_zorza

Rozstanie w Wigilię

Polecane posty

Gość jesienna_zorza

Komuś też się to przytrafiło?

Gość helldeno
Tak.

najgorsze jest to ze dostalam taka wiadomosc przez smsa i to w chwili niemalze skladania zyczen i dzielenia sie oplatkiem

Gość swinia a nie facet
trzymaj sie!!

Gość CzarnookaSonia22
ja za to miałam dzisiaj wyjatkowy dzień dzięki mojemu chłopaku:) przyjechał po mnie wieczorem , wszedł na chwilę do domu złożył życzenia rodzicom i siostrze, dał im prezenty i porwał mnie ze sobą, pojechał pod to miejsce gdzie się poznaliśmy i:)))) wręczył prezent, Baby doll perfumki i tel APPLE iPHONE 3GS 32GB, ja się ucieszyłam podziękowałam, a ten mówi że ma coś jeszcze, wyjął z kurtki pudełeczko:)) i hehehe klęknął na jedną nogę i się oświadczył:)) Najlepsza Wigilia w moim życiu, nie spodziewałam się tego!

Gość g r a t u l a c j e
CzarnookaSonia22 !!!! poznalam to uczucie radosci i wielkiego zaskoczenia niedawno w listopadzie,juz mamy date i przygotowania do slubu w toku :D

Gość Sonia dalabys sobie spokoj
Dziewczynie ciezko a Ty sie chwalisz :o

napisal ze nie mozemy sie dluzej spotykac.niepamietam dokladnie ale co s wtym stylu...dawno to bylo.kolezanko ktora chwali sie i phonem...powodzenia w noszeniu go na codzien.ja bym sie bala na twoim miejscu

Gość CzarnookaSonia22
g r a t u l a c j e Tobie równiez zycze wszystkiego dobrego:) i wiecznej milosci

Gość CzarnookaSonia22
rozwódka z dzieckiem rozumiem twoj zal hehehehe i wyrazy wspolczucia dl aciebie:)

Gość CzarnookaSonia22
diabelska nie muszę się bać:)) nie obracam sie w takim środowisku jak ty, a na co co dzień jeżdżę autem.

Gość dudududada
5 lat temu z Wigilie, facet nagle zamilkł...nie odbierał tel, nie odpisał na smsy...to było jego zerwanie-totalna olewka prób skontaktowania się z nim... I wiecie co? Teraz, po 5 latach pisze mi życzenia świąteczne...nie odpiszę mu...za całą krzywdę która kiedyś mi wyrządził...

Gość CzarnookaSonia22
rozwódka z dzieckiem hehehe mnie tam jeszcze nigdy żaden facet nie olał, a ciebie widzę nie jednokrotnie:)

Gość CzarnookaSonia22
paanterra nie przechwalam, tylko jestem szczęśliwa i chciałam się z tym podzielić z całym światem ale jak widać, szczęście innych ludzi wzbudza gniew, zawiść i zazdrość tych którzy przegrali życie.

Gość dudududada
CzarnookaSonia22, nikt się nie gniewa i nikt ci nie zazdrości. co ty odpierdalasz? załóż topik, zbierz gratulacje i nie podczepiaj się pod topiki innych osób.

Gość CzarnookaSonia22
sorry ale spójrz na te zachowanie u innych? jak byś to zinterpretowała?

Soniu od twoich błędów oczy bolą. Zwykle takt wymaga dyskusji on-topic, lub też, jak w twoim wypadku - brak dyskusji. Nie chodzi o zawiść czy zazdrość, a jedynie takt.

Gość CzarnookaSonia22
pisałam w pośpiechu, dlaczego czepiasz się o literówki? kolejna zawistna rozwódka? czy porzucona?

Gość dudududada
CzarnookaSonia22--dziecko, wklejasz swoją historię do topików innych kobiet, co to za sens? Pomyśl najpierw...Twoje wypowiedz są na na temat, gówno prawda że ktoś ci zazdrości, po prostu wyskakujesz z tekstem o niczym.

Gość Anq25
czarnookaSonia22 "porwał mnie ze sobą, pojechał pod to miejsce gdzie się poznaliśmy"....burdel?