Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koob

znajomosc z Reala do neta?!?!?!?!mam jakies szanse?

Polecane posty

Gość koob

Hej, sluchajcie musze sie zapytac : jestem dosc mloda(20kilka lat) w wakacje na kursie jezykowym poznalam spoko kolesia(nie jest Polakiem),gadalismy itd, ale do niczego nie doszlo nawet do pocalunku,po czym on wczesniej wrocil do domu,nie wymienilismy sie e-mailam ani nic,po czym po uplywie prawie 6 miesiecy poprzez posiadanie wspolnych znajomych znalazlam go na jednym poratlu spolecznosciowym -i on zaposil mnie do znajomych,pamieta kim jestem nawet 2 razy zagadywal przez neta na czacie....szczerze mowiac chetnie bym przedluzyla ta znajomosc...jednak prawie go nie znam , wiem ze jak gadalismy ze soba na zywo to nie bylam mu obojetna ale to nie byl typ podrywacza...cholera ciagnie mnie do niego bo jest niezly i wiem ,ze rozne historie chodza po ludziach ,jednak z 2 strony... macie moze podobne doswiadczenia? stwierdzilam ze jezeli ludzie poznaja sie na skype i dochodzi do spotkania to moze mam szanse ,jednak nie chce sie narzucac...i pisac za kazdym razem kiedy jest na czacie;/ zwlaszcza ze jak mnie 2 razy sam zagadal to nie byl zbyt rozmowny lub nie odpisywal nawet- nie wiem o co chodzi , byc moze mial problemy z netem bo w kolko znikal i pojawial sie na czacie -ale wiadomo babka znajdzie sobie zawsze jakies usprawiedliwienie by wierzyc w to ze ma jakas szanse...

Gość koob
ej no nie wierze nikt nic nie napisze?:D:D