Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowa bajka

Proszę pomóżcie. Co można zrobić dla osoby, którą zna się tylko przez internet

Polecane posty

Gość bananowa bajka

Chodzi mi o cos na święta, coś jakby "prezent". Pierwszy myśl to e-kartka, ale chciałabym dać mu cos więcej. Coś wyjątkowego. Ma ktoś może jakiś pomysł? Da się w ogóle coś innego niż kartka z życzeniami zorganizować?

Gość załóż mu konto na chomiku i do
ładuj kilkoma gigabajtami do ściągania 🖐️

naga sesja na stole miedzy polmiskami z obowiazkowymi 12 daniami. Sutki i mijece intymne mozna zaslonic oplatkiem. HOT!

Gość SmokerEaktywacja
Pomysł ze zdjeciami jest dobry:) moze niekoniecznie rozbieranymi ale jakas bielizna do tego w reku talerz z pierogami a w drugiej kapusta z grochem to wszystko w jakiejs sexownej pozie i karteczka wszystkiego naj.

Gość bananowa bajka
Pomysł ze zdjęciami jest super, ale nie mam do tego warunków. Jestem teraz w domu rodzinnym. Żadnych potraw tu nie mamy bo wszystko przygotowuje babcia i tam jemy świąteczny obiad. Mam tu do dyspozycji tylko mój pokój i ze świątecznych akcesorjów tylko choinke :O no i gwiazdę betlejemską (kwiat)

Gość ana. ana/
zadziwiające jak autorka łyka wasze dośc kontrowersyjne pomysły:P i do tego! chce je realizowac:D

Gość Łojezucozaszok
W czym problem? jakie kontrowersje. Najlepszym prezentem bedzie własnie jej zdjecie z zyczeniami zamiast jakiejs kartki. Masz choinke, gwiazde, jestes pomysłowa na pewno cos wymyslisz.

ja bym zrobila tak, w zlobie zamiast dzieciatka przykryta tylko siankiem. mhhh dziala na wyobraznie. Tylko skad zlob. Musisz sie rozejrzec

Gość bananowa bajka
Ok, zrobiłam takie zdjęcie, że leżę pod choinką z przyczepioną do włosów wstążką od prezentu. Co myślicie? Może być jak na te ograniczone mozliwości jakie mam?