Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheee84

wygląd

Polecane posty

Gość sheee84

Czy dla facetów jedynie liczy się u kobiety idealny wygląd? Jak już ma jakieś niedoskonałości, to trzeba ją zdradzać? Charakter i przywiązanie nie jest ważne już?

Gość konkretnieinatemat10002
Oczywiscie, ze wyglad. Ja jestem typem faceta "poruchac i tyle", wole patrzec na ladny tyleczek niz gowno przez cale zycie. Najbardziej bawia mnie grubaski ktore najezdzaja na typowe blondynki (szczupla, po solarium, ostry makijaz) nazywajac je wieszakami, zazdroszcza im bo same wygladaja jak kupa pozszywanego miesa z rzezni.

Gość sheee84
marna prowokacja koleś :)

ale to jest wiadome ze wygląd się liczy kobieta jak i facet patrzy na to. wystarczy ze mi się spodoba reszta: rozstępy, cellulit, dupa jak stodoła jest nie ważne. :P ;)

Gość brzydule są dwulicowe
każda brzydula zwraca wielka uwagę na wygląd u faceta, powinien być delikatnej, kobiecej urody, one niczego więcej nie pragną tylko ładnego kolesia u boku, wtedy sa spełnione i te same brzydule wściekają sie że faceci patrzą na wygląd i im się nie podobają 💤 obłuda nic więcej, nie dość że brzydka to i dwulicowa...dlatego nigdy nie interesowały mnie brzydkie dziewczyny bo nie dość że pasztet to jeszcze psychika zwichrowana.

Ja jestem tego dowodem jestem sliczna i dobra, mila szlachetna, lojana, mam serce wielkie jak dzwon. Czemu nie potrafie byc wredna suka,/?czuje empatie, to czuje moj blizni jestem zbyt wrazliwa, . Empatia nie musi dotyczyć tylko uczuć. Może mieć charakter bardziej lub mniej emocjonalny lub intelektualny. Zawsze jednak jest zjawiskiem społecznym, przebiegającym w ramach interakcji między ludźmi. Nie zawsze, by zaistniała empatia musi być zachowana bliskość sytuacyjna, spotkanie, rozmowa. Empatię możemy przeżyć nawet przy dużym dystansie fizycznym dzielącym nas od partnera, kiedy druga osoba jest nieobecna. Podmiot musi jednak dysponować pewnymi informacjami o sytuacji lub reakcjach tego, kim jest zainteresowany, tak aby móc antycypować, nh przewidywać emocjonalne reakcje i przeżycia partnera. Materiał empatii stanowią emocje i uczucia, częs,to wyrażane poprzez ekspresję na zewnątrz, tego co przeżywamy poprzez gest i mimikę. Empatia jest formą przewodnictwa uczuć i myśli, jest doświadczeniem współodczuwania, a nie współczucia.... Potocznie słowo empatia jest błędnie rozumiane jako współczucie, utożsamiane z odczuwaniem litości, łączeniem się w bólu, żalu. Jednak de facto empatia to coś więcej niż współczucie, rozumienie czyjegoś nieszczęścia, powiedziałabym, że bez empatii nie ma współczucia.