Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna meggi

co sądzicie?

Polecane posty

Gość smutna meggi

Wczoraj miałam niespodzianke nie ma co, tak byłam zaszokowana nie mogłam świetować. Mam 30 parę lat i poznałam na przyjęciu około 3 miesiace temu faceta 40 pare lat. spodobał mi sie . Po imprezie kilka dni wział od kogos mój numer telefonu.smski. umówiliśmy sie . Podłamałam sie bo opowiadał o byłej za duzo..ale twierdził że na moje zyczenie.i powiedział że sie z nia rostał bo żle mu było zaczęło sie sypac i koniec. Potem były znowu smski do mnie. ja do niego .ogólnie chciałam go poznac poczułam chemie. Ale on powiedział że na razie nie jest w stanie sie związć...ze jest zagubiony...i tyle ..ale ze nie długo wybierzemy sie do kina..nie wiedziałam co jest grane...poczułam że utrzymuje stan zawieszenia. chciałam wyjasnij to telefonicznie..unikał telefonów. Pisał że ma problemy z byłą i że jak rozwiaże to zadzwoni..po czym mineły 2 tygodnie i nic. Zadzwoniłam wczoraj i nieodebrał. Napisał ze mam zapomnieć jego numer, najlepiej wykasować. bo pogodził sie z byłą....co to znaczy pogodził nie wiem...ale zaszokował mnie sama formą..jest mi smutno..przesadził z takim smsem. co sadzicie?

Gość liszej...
no

Gość smutna meggi
chyba wysle mu jeszcze jednego smska- co to znaczy ze sie pogodzil i ze chyba naleza mi sie jakies wyjasnienia! co to ja jestem pies ,ze mozna mnie ta traktowac?

Gość oapopa
Daj sobie z nim spokoj. Jakiś debil. Najpierw się nie odzywal , a potem sms , ze masz o nim zapomniec phhhiiii. Pewnie caly czas byl zakochany w bylej jak tak o niej opowiadal , a ty mialaś być tylko pocieszeniem. Zapomnij o nim.

Gość ale jazda.................
czego ty chcesz od faceta? on byl uczciwy, to ty budowalas zamki na lodzie

Gość smutna meggi
dzieki ..jestem podłamana...ta wypowiedź wyzej to nie moja..jest mi smutno...mam żal do niego..ze tak zakonczył to ..nie musiał az tak...moze to ona go rzuciła tak naprawde i teraz wrociła..cały szczesliwy przyjał ja

Gość smutna meggi
zapeniał ze nie wróci do niej ..ze musi sie pozbierac ze potrzebuje czasu na to... że ma problemy .. ze musi rozwiazc ....facetm ma ponad 40 lat.....że zadzwoni jak bedzie ok.

Gość smutna meggi
przykro mi że w wigilje napisał wymaz mój numer telefonu...dawałam mu komplementy..byłam miła...to taka nagroda ...za otwartość...

Gość up0
ale on Ci nic nie obiecal, skoro nie pisal tzn ze nie chcial z Toba utrzymywac kontakty a Ty go juz nie mecz i skoro mowi zapomnij nr to zapomnij i wykasuj a nie... desperatka

przykro mi że w wigilje napisał wymaz mój numer telefonu... rozumiem. tez by mi było przykro. ale to cene za to, że któreś z was ( moze oboje?) nie potrafiło spotkać się nie na płaszczyźnie kobieta-mezczyzna ale na płaszczyźnie człowiek-człowiek dawałam mu komplementy..byłam miła...to taka nagroda ...za otwartość... oczekiwałaś jakieś nagrody za takie zachowanie? Błąd. No już, nie smutaj, Jezusik się narodził dziś :)

Gość oapopa
Wykasuj numer i zapomnij. On sie z Toba spotykal ale z tego co widac to wcale o niej nie zapomnial skoro dużo o niej mowil.

Gość smutna meggi
nie oczekiwałam..ale jest mi przykro ze takim tonem zakonczył to....bardzo dobitnie ..nie jestem winna niczego...chciałam dobrze to on miał problem...ale dzieli za miłe słowa.

Gość oapopa
Nic do niego nie pisz.Bo jak napiszesz to najwieksza glupota jaka zrobisz:)

Gość up0
ale przeciez oni tylko smsowali a ona juz sobie wyobrazala niewiadomo co ... szanujs ie kobieto... tym bardziej ze nie ejstes malutka dziewczynka on Cie nie chce a Ty jestes natretna tyle;]

Gość smutna meggi
Martwi mnie to...spotkaliśmy sie nie wiele razy..bardzo mi sie spodobał..ciepły..duzy facet ...deliketny ..tak go odbierałam...obiecywał spotkania...ale mowił o problemach ...mielismy stały kontakt

Gość smutna meggi
Nie jestem natrętna...mówił o wyjściu do kina..chcciałam go poznac i tyle..miałam prawo chccieć...czekałam na nego..nie wiem czego tak go bronisz????

Gość up0
zejdz na ziemie i nie uzalaj sie nad soba on teraz zapewne obudzils ie przy swojej kobiecie i przygotowywuje jej sniadanko a Ty sie uzalasz...

Gość smutna meggi
To że chcciałam złozyc mu zyczenia..a w zamian zazadał wykasowania telefonu..to uwazasz z e ja sie nie szanuje? dziwne..bardzo....

Gość smutna meggi
bo nie moge dojść do siebie ..tak m nie to zdenerwowało...chce mi sie płakać...ale na pewno nie chce mi sie jesc

ale jest mi przykro ze takim tonem zakonczył to....bardzo dobitnie ..nie jestem winna niczego...chciałam dobrze to on miał problem. Byył z tym problemem UCZCIWY. Nie kręcił, nie usiłował grć na 5 frontów...Potraktuj go jak iskierkę nadziei, że taccy faceci istnieją... to bardzo wiele :) A że mu klasy zabrakło co do zakończenia... Cóż, nie ma ideałów :classic_cool:

Gość smutna meggi
opowiadał o tym że tak go traktowała...szok.....biła go w twarz...nie chciała jechać z nim na wakacje..itd..opowiadał o tym złym traktowaniu...że mąż były który ja maltretował pojawiał sie po wiezieniu w w jej domu...szok...taki swiat...zalił sie mi go było zal..i takie zaskoczenie że wrócił do niej

Gość nie moge w ogole
czytac Twoich wypowiedzi - jak szlochanie, proszenie o milosc 15latki :o zreszta i tak zaloz sie ze to prowo nie ma takich dyrnych bab

Gość smutna meggi
zaczeło mi na nim zależeć... co mi z tego że jest uczciwy dla kogoś innego..a mnie potraktował tak...taka uczciwość to była nie pewność dlla mnie i czekanie..które sie tak skończyło....jak sie skończyło z miłym uczcciwym akcentem...Ja zawsze jestem stratna...na tym i tyle...

Gość smutna meggi
Bylam gotowa zrobic mu loda... Mowil ze tamta nie chciala mu targac...

Gość smutna meggi
coś problem z uwaga u niektórych osób...przykro mi że takie zakończenie ityle..nie użalam sie jest mi przykro...i tyle

Gość smutna meggi
do nie mogę w ogóle ....nie rozumiem wypowiedzi ..ostatniego zadania...nie wiem co masz na mysli

był uczciwy DO CIEBIE. R ównie dobrze mógł cię przelecieć, obiecać małżeństwo i 5 dzieci po czym zniknąc tak samo.. Otrząśnij się dziewczyno, po co ci facet który jest związany emocjonalnie z ex?

Gość smutna meggi
Mial taka wielka pale. Zawsze marzylam o takiej. Eh

Gość meeeee
Wrócił do byłej i nie rozumiem dlaczego masz pretensje do faceta, to jego życie i miał do tego prawo. Mogłabyś być zawiedziona, gdyby wystosował do Ciebie jakiekolwiek obietnice i je złamał, a tak się nie stało.

Gość smutna meggi
ostatnia wypowiedx to nie moja..z tą pała.....Bylismy na poziomie emocjonalnym...początek znajomości..przykro mi że tak zakończył..pewnie że miał prawo i zycze mu jjak najlepiej...ale ten koniec to nie taki ....