Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja była jest didotką

wiem ze są swieta ale to co usłyszałem

Polecane posty

potrzyłęm sie pod kogos gadalismy i ona zwierza sie ze tak ja skrzywdzili faceci min ja..I osttanio wyskoczyła ze wtym misieacu chce zaisc wciaze wie juz z kim bo bedzie miał dobre genny inteligendny i przystojny.Ale nie chce zmnim byc nie chce zadnego faceta tylko chce dziecko i wtym miesiacu wprowadzi dow zyciue...tzn nie w tym a w nowym roku styczniu

nic nie pije...co o tym myślicie?:O

sądzę że twoja laska jest egoistką albo lesbijką.tak slyszalam że lesby chcą mieć dzieci ale bez faceta...wiadomo

nie była w zwiazkach bardzo zakochana i bardzo skrzywdzona przeżyla nasze rozstanie bardzo wczesniej wiele lat temu gwałt

nie ze mna ja nzią pisze jako ktos anonimowy..(nie wie ze to ja)a ze mna nie ma kontaktu zaplanowała po sylwestrze pierwsze podeiscie z jakimś adwokatem 30 letnim:)jak to powiedziałą inteligentny zdrowy bez chorób genetycznych z dobrej rodzinyz dobrymi genami:Oale go nie kocham ciągle mysle o byłym chce miec tylko dziecko nigdy w życiu żadnego faceta:Oto jej zdania

Gość carpedor
z tego co napisales to nie wiem co myslec.

Gość knmsgld
Po takich błędach jakie robisz gwarantuje , że wiedziała z kim pisze :D

nie wiem czy to powazne czy sciema...ale przeraza mnie to podeiscie ja tez nieraz zostałęm skrzywdzony...ale nie podejmuje sie takich decyzji pod wpływem obecnego dołka

ona naprawde jest po je ban a . daj se z nią na luz. z adwokatem hahahaha, czyli on pewnie mysli ze sie z nia pobzyka a tu dziecko bedzie i on bedzie placil alimenty.uuuuuu adwokaci uwazajcie teraz w styczniu ;P

wląsnie zaznaczyła że nie chce alimentó że robi to teraz bo ma prace stałą ale myslałą d dawna,,nie chc e byc samotna chce miec dla kogo życ o kogo dbac ale nie chce ju cierpiec przez faceta czuje wstret obrzydzenie nie nawidzi "nas dotykac:Onawet ten seks znim bedzie poswieceniem i tylko dla dziecka to planuje bo ma dni ppłodne...opisała wszytsko caly mechanizm rozumowania z detalami to jest przerazajace ten sposób wjaki o tym pisze o tych dobrych genach i zimnej kalkulacji:O

Gość biedddnaaaaaa

Gość biedddnaaaaaa
al co złego wtym pomysle?????LAska ma prace wszystko widac przemyslała boi się samotnosći a nie chce faceta bo dość już się wycierpiała..Nie kumam co w tym złego

Gość biedddnaaaaaa

Gość zdzradź nam kim jest kropka
jakoś nie wierzę, pewnie wie że z tobą pisze i ci wciska kit:P niby skąd wie, że nie jest genetycznie obciążony, wyrwała mu włos i zaniosła do badania?:O

Jeśli facet jest rzeczywiście inteligentny, to zapewne nie pozwoli wmanewrować się w ojcostwo i plan pozostanie planem.

Gość nie jestem feministką
prowo jak nic

Gość a dlaczego zaraz
Madra dziewczynka :) I prawdopodobnie nikogo w ojca nie wrobi, nawet temu dawcy genów nie powie, że będzie miała dziecko. Z perspektywy też tak to widzę: dzieci tak, garb w postaci pana męża, tfu!, nie. :)

Gość ha ha ha hy hy hy
I się nie zorientowała po Twoim "stylu pisania", że to Ty się podszywasz? No jasne, to chyba niewidoma :P I odłóż to, co bierzesz, bo masz "styl" tak oryginalny, że Gombrowicz trzęsie portkami, że go zakasujesz swoim "pisarstwem".

Gość Typowa woman
Kobiety są bardzooo inteligentne:D Ty i inni faceci ich nie doceniacie:P:D Wiedziała z kim pisze... a może wykorzystała Cię i Twój topic by temu kochanemu dawcy Genów coś przekazać :D:P Jakieś buziaki👄 Bo bez buziaków nie ma dzieci, to każdy wie:P:D