Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinkalopa

mam 175 cm a ciagle slysze jakies docinki-moze zarty- do swojego wzrostu

Polecane posty

Gość chinkalopa

o co biega? kolezanki z grupy, ze mam dlugie nogi, "do samej ziemi"-to taka ironia ma byc, kolega sie pyta o rozmiar buta, sadzi chyba, ze mam 42, a mam 39, poznie przychodzac do mnie pyta sie,czy sie mieszcze w sowoim lozku. ja to traktuje jako zart, ale z drugiej strony dzis sobie pomyslalam, ale o co w ogole chodzi?czemu ciagle slysze cos zwiazanego ze swoim wzrostem?

Gość blackpearl20
Ja tam mam 176 cm i kocham swój wzrost! Uwielbiam wysokie kobiety i sama również nigdy nie odmawiam sobie wysokich obcasów :)

Gość chinkalopa
no wlasnie, co jest zlego w tym wzroscie/ a najlepsze, ze mam pare innych kolezanek tego wzrostu, czy wyzszych i one nic takiego nie slysza pod swoik adresem, czy ja wygladam na wyzszaniz jestem w rzeczywistosci, czy o co kurwa chodzi?

Gość jesteś przewrażliwiona
ja też mam 175 i co? Jakoś na łóżku się mieszczę

Gość jesteś przewrażliwiona
a nie masz nadwagi?

Gość cos ci sie pomylilo
moze one sa ladne i zgrabne,a Ty nie ;P

Gość cos ci sie pomylilo
[zgłoś do usunięcia] blackpearl20 Ja tam mam 176 cm i kocham swój wzrost! Uwielbiam wysokie kobiety i sama również nigdy nie odmawiam sobie wysokich obcasów wielka lesbijka?

Gość blackpearl20
to że mi się wysokie kobiety podobają, nie oznacza że jestem lesbijką...

Gość ja sais
Tak wlasnie objawia sie zazdrosc:D Ja mam 175cm, bardzo zgrabne nogi, od ktorych faceci nie moga oderwac wzroku jak zdarzy mi sie ubrac spodniczke i to chyba bardzo boli zakompleksione kobiety o wzroscie 160cm:D

może zazdroszczą ? moja koleżanka ma 176 a druga 180 i ani razu żadna niczego o wzroście nie usłyszała. dziwnych masz znajomych :o

Gość chinkalopa
no, ja przez takie cos popadam w glupie kompleksy, a na lozku tez sie mieszcze. jestem szczupla, chodzena silownie, i brzydota tez jakas strasza nie jestem. nie wiem, czt wyczuwaja moja niepewnosc, czy chuj wie co:D z tym zartem kolegi co do lozka, to nawet nie odebralalam tego zle, dopiero tak dzisiaj pomyslalam(bo nazbieralo sie tych zartow) i jego, ze o co kurde chodzi i jemu i tym laskom innym.

Gość zazdraszczajom tobie -tyle

Gość lofiz
mysle ze jestes przewrazliwiona w tym temacie:o my wysocy czasami tak mamy:p ja mam 194cm od znajomych wlasciwie nigdy nie slyszalem zadnych "docinków" ale jak jakas cioteczka setny raz mowi mi cos w stylu "o jakis ty wysoki" to mnie to stasznie irytuje:p chociaz wiem ze nie chciala mi powiedziec nic zlosliwego;) mysle ze ci twoi znajomi tez nie chca ci sprawiac przykrosci tylko ty to tak odbierasz..

Gość wysokie baby som gupie

Gość chinkalopa
jasne, mozliwe, ze jestem przewrazliwiona. ale sorry, z jakiej paki slysze, ze jestem zyrafa, ze nie mieszcze sie do samochodu, e mam nogi do samej ziemi-co bylo powiedziane w smiechu i ogolnie bylo jakies niesympatyczne. i jeszcze te ciagle pytania jeju, ile Ty masz wzrostu, jestes taka wysoka,a mowi to laska, ktora ma moze naoko z 172? no ciagle ciagle ciagle ciagle.

Gość sama wysoka ze mnie
jak ktos kogos krytykuje to wy juz widzicie zazdrosc. zalosne to jest.. nie wszystkim podobaja sie wysokie... sama mam 177 i facet zostawil mnie dla laski 163 ktora po wlozeniu szpilek nie ma 186 cm wzrostu. aha moj byly niski nie jest ma 187cm.laska ma sliczna buzie jest zgrabna....odkochalam sie juz dawno ale tez mialam kompleksy z powodu wzrostu.. i do dzis spotykam mezczyn jedni patrza na mnie jak na zyrafe inni nie...tak to juz niestety jest ze kobiety o srednim wzroscie ciesza sie najwiekszym powodzeniem...jessica alba ma 168 jessica simpson 160 chyba..łuczenko 160cm sama widzialam ja osobiscie.. i wiele innych....cos nizsza nie bedziesz pogodz sie z tym...

Gość lofiz
hmmm moze trafilas w srodowisko jakichś niskich? albo jestes ładna i te brzydsze szukaja czegokolwiek zeby sie przyczepić?;)

Gość dlaczego zaraz zazdrość
@i to chyba bardzo boli zakompleksione kobiety o wzroscie 160cm Czy wam się nie mieści w głowach to, że ludzie mają różne gusty i nie każdemu podobają się wysokie kobiety? Skąd u was takie zadufanie i przekonanie że tylko wysokie mogą mieć zgrabne nogi i być ztrakcyjne? Ja mam 157 i dobrze mi z tym. Nie chciałabym być wyższa a już na pewno nie 175+ bo bardziej podobają mi się kobiety niższe. wydaje mi się, że są bardziej kobiece. A dodać sobie wzrostu i optycznie wydłużyć nogi, mogę zakładając wysokie szpilki. Śmiech mnie zbiera jak słyszę te pokrzykiwania wysokich o zazdrości. Wam się podoba wysoki wzrost u kobiety, a innym - nie. Kompleksów na tym punkcie nigdy nie miałam, wręcz przeciwnie.

Gość chinkalopa
ja sie nie musze z tym godzic, bo nie mam z tym juz problemu. chodzi o to, ze ludzie maja i chyba chca mnie wpedzic w kompleksy:O wara!!:D

Gość chinkalopa
mi sie podobaja i te male- moga byc naprawde sliczne, delikatne, filigranowe, jak i te wysokie, to zalezy od stylu, urody, itp itd. ale to tak, jakbym ja mowilam nizszym, ale z was przykurcze, wasze nogi, to jak nogi dziecka, zero seksapilu. i co, mam latac i tak gadac?bez sensu, tak smao to wyglada, jak nizsze mnie atakuja.tak je to boli, ze jestem wysoka, i taki to dla nich dramat, jakby to one mialy te 175 i to je bolalo:O to moje cialo, wiec nie ich problem.

Gość turull
ile masz lat i ile lat maja Twoi znajomi?

Gość tralallalalala
cream laske to se mozesz miec ale ta z koncowka jpg :D

Gość chinkalopa
mamy po 21 lat. mam pare kolezanek w moim wzroscie, czy nawet wyzsze i nie wiem, dal mnie wygladaja calkiem normalnie, nawet jak naloza obcasy, no ale ja nie jeste obiektywna, bo sama jestem jedna z tych zyraf:)