Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1234

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Panowie czy pieszcząc oralnie partnerkę, widząc jak wielką przyjemność jej sprawiacie, jesteście na tyle mocno podnieceni aby mieć też orgazm? Czy podniecenie partnerki jest wstanie doprowadzić was do wytrysku? Pytam bo mój partner nie chce już nic więcej i nie wiem co o tym sadzić. Może te dotychczasowe 2 spotkania to tylko chęć poznania moich reakcji? Proszę o wypowiedzi.

Jako 38-latek raczej nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu widząc tylko samo silne podniecenie mojej partnerki (wieloletniej żony). Ale jej jęki, wicie się i inne reakcje podczas mojego jej pieszczenia silnie mnie nakręcają i podniecają.

Gość Jaszczur
Różnie z tym bywa, są tzw ''mistrzowie patelni'' - to stara nazwa, i ich to wylizywanie strasznie kręci - ale jak to jest to nie wiem, dla mnie to tylko gra wstępna lub podtrzymanie, przedłużenie podniecenia partnerki.

pierwsze słyszę o czymś takim. mieć orgazm bez dotykania członka? raczej nie. może przy silnym podnieceniu, wystarczy parę ruchów ręką i jest wytrysk. nie mam tak.

Gość marcincin
Ja lubię to, ale na pewnie nie powiedziałbym, że mogę tak dojść do orgazmu.. :) Nakręca mnie to, ale nie jest to podniecające. Po prostu lubię seks, lubię jak jej jest dobrze. Moge kochać się godzinę, a potem godzinę ją pieścić ustami i tak dalej i dalej, ehh byle były warunki.