Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaadsadfsacdzx

No a jaki jest facet spod znaku Lwa?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaadsadfsacdzx

Lubi być w centrum zainteresowania... co jeszcze? Szczególnie o odp proszę kobitki które z takowymi miały dłuższy czas do czynienia, no i... z mężczyznami spod tego znaku :) Ja potem tu wpadnę i zobaczę co napisaliście ;)

ja milam tylko z jrdnym do czynienia ale naprawde zucal sie w oczy lubial sie popisywac a z wygladu( i podobno to jest czeste) mial fajne wlosy i waskie ale piekne oczy, ma wielu przyjaciol uwielbia towarzystwo, jest brdzo hojny

potrafi zagadac co prawda nie tak jak niektore blizniaki ale tez i lubi sporty ekstremalne ale nie wiem czy jest az taki odwazny chyba chce sie popisac

Gość to ja troche opisze
moj facet jest : leniwy lubi duzo spac jest wolny, taki flegmatyczny wszystko musi kalkulowac, czy mu się opłaca czy nie malo spontaniczny lubi byc w centrum zainteresowania malo wylewny silny psychicznie wrazliwy zyczliwy, ale tylko tak aby na tym nie starcic duzo bierze , malo daje - ponoc nie lubi sie narzucac egocentryk wszystko dusi w sobie ...itp ale po ta płachta kryje sie wartosciowy, czuły i nawet romantyczny facet romantyczny

Gość to ja troche opisze
sory te błedy stylistyczne, jestem niewyspana :O

Bylam z lwem 3 lata i mialam takie rogi,ze nie moglam wejsc do zadnego pomieszczenia:-o tak mi przeszkadzaly:( Ale teraz to juz przeslosc:) Uwazam,ze to pewne siebie znaki, aroganckie swinie,ale nie ma co szufladkowac.Moze znajde na swojej drodze jeszcze jakiegos lwa , ktory okaze sie byc inny:D

Moj ojciec i chlopak są lwami :) Bardzo sie od siebie roznia, jednak co ich łączy to to ze sa bardzo lubiani, lubia blyszczec, sa spokojni i w srodku ducha sa bardzo dobrymi ludzmi

Gość juuuuuuuuuuulka
oooo... ciekawe, ciekawe...

Gość dziewczyna-lwa
moj chlopak jest: czuly uprzejmy kompromisowy hojny nie lubi rzucac sie w oczy lubi porzadek ambitny umie gotowac oszczedny (ale jak trzeba to hojny ;) ) dba o mnie bardzo jest najwspanialszym czlowiekiem jakiegokowiek spotkalam . jestesmy ze soba 1.5 roku

Gość dziwna strasznie...
o dziewczyno lwa to zupelnie taki jak moj:) moj sie najlepiej czuje w domu i jest wielkim esteta do tego:)

Gość dziewcyzna-lwa
dokladnie :D

Gość protkowa
mój też jest lewkiem :-) Lubi rządzić ...ale liczy się z moim zdaniem,jest siłą spokoju,bardzo racjonalnie podchodzi do życia,lubi czasem poszaleć,uwielbia gdy się go chwali-pochlebstw może słuchać godzinami :-),nie ma rzeczy ,których nie chciał by spróbować ...dla mnie jest idealny :-)))