Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastudniowke

byc moze potrzebna partnerka kraków

Polecane posty

Gość nastudniowke

poszukuje dziewczyny, ktora w razie potrzeby 'posluzylaby' mi za partnerke na studniowce:) juz tlumacze: dzisiaj dowiedzialem sie, ze dziewczyna ktora zaprosilem byc moze nie da rady pojawic sie na wspomnianym balu ; / szanse, ze bedzie mi towarzyszyc lub tez nie rozkladaja sie mniej-wiecej 50/50, da mi znac ostatecznie za 4 dni wolalbym nie ryzykowac czekania do ostatniej chwili studniowka odbedzie sie 8 stycznia w krakowie. teraz jesc juz dosc pozno wiec zdaje sobie sprawe, ze moze byc ciezko znalezc kogos w zastepstwie oczywiscie przed studniowka spotykamy sie gdzies zeby sie poznac z mojej strony wszystko jest zalatwione, pozostaje tylko dobra zabawa co do wymagan to nie szukam ksiezniczki,bo ciezko ja znalezc w niespelna 2 tygodnie, ale nie ukrywam, ze musisz byc ładna i dobrze sie prezentowac;] wiek 16 - 19 email kontaktowy: glgl9919@o2.pl mile widziane zdjecie i pare slow o Tobie wszystkie szczegoly, ewentualnie zdjecie itd. podaje tylko prywatnie w razie ptorzeby moge rowniez pojsc na Twoja studniowke.:)

Gość sdfgsafs
"dzisiaj dowiedzialem sie, ze dziewczyna ktora zaprosilem byc moze nie da rady pojawic sie na wspomnianym balu ; /" pewnie dlatego że nie istnieje albo okazała się zwykłym gejem z czata:o