Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaRoZyCzKa

cHCE BYC SOBA ALE SAMA NIE WIEM KIM JESTEM..CIAGLE TYLKO kłamie i oszukuje nawet

Polecane posty

Gość smutnaRoZyCzKa

tych ktorych kocham:( juz sama nie wiem co jest prada a co fikcja..zaczynam sama te kłamstwa brac za autentyk..nie moge przestac..to jest straszne..poznalam cudownego mezczyzne...pokochalam go...ale ciagle go w czyms oszukuje...ciagle cos wymyslam...wieczne intrygi..jak narazie nie jestesmy razem..bo jak sam powiedzial...musi dojrzec do powaznego zwiazku...rozumiem go..ale teraz wydaje mi sie,ze on sie domyslil wszystkich moich intryg...ja taka nie ejstem..nie wiem dlaczego to robie..udaje silna,zadziorna,kokietke..ktora uwaza sie za niewiadomo co..a tak naprawde w srodku jest inaczej...wszystrkim sie przejmuje , wszystko biore do siebie,kazdemu chcialabym pomoc....i tak naprawde wbrew pozorom nie interesuja mnie pienidze i ciagle nowi faceci...cche tego jednego jedynego...ktorego kochac bede a on mnie..juz takiego spotkalam..ale czy on edzie cchial ?:(walcze sama z soba....to jest straszne..stalam sie taka po tym jak zdradzil mnie moj ukochany..z ktorym planowalam wspolne zycie...stworzylam taka skorupe obronna by nikt nie cchial zobaczyc co tak naprawde we mnie siedzi...ale ta skorupa tez okazala sie straszna....oddala kazdego...sadze ,ze w oczach tego chlopaka uchodze za pewna siebie, zasadnicza dziewczyne , ktora uwaza,ze moze miec kadego..a wcale tak nie ejst...boje sie..chcialabym pokazac mu jaka tak naprawde jestem ale nie potrafie...

Gość smutnaRoZyCzKa
nie bylo..a moze ktos tez ma taki dyletam jak ja ?hmy...co zrobic ?:( jak wytlumaczyc sie ztych intryg..skoro on udaje,ze nic nie wiem a tak naprawe ze wszystkiego zdaje sobie sprawe...chce mu udowodnic jak bardzo mi na nim zalezy..ale jak ?