Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_stress

Czy istnieją nieśmiali do tego stopnia faceci?

Polecane posty

Gość no_stress

Jak facet nie wykonuje żadnego kroku, to pewnie mu nie zależy, dziewczyna mu się nie podoba. A co jeśli jest po prostu nieśmiały? Można być onieśmielonym do tego stopnia, żeby bać się zagadać - nawet mimo wyraźnych sygnałów od kobiety?

ah te kobiece projekcje... ta potrzeba dorabiania do wszystkiego sztucznej ideologii... ta potrzeba milosci ;)

Gość uguugu
Powiedzialbym nawet ze jest to dosc powszechne u facetow.

Gość Aa.Ty on ona ono.Czy my
Jesli jest niesmialy to napewno cos w nim jest fajniego.

Gość no_stress
Nie wiem już, co myśleć. Więc są dwie skrajne opcje. Albo uważa mnie za nieinteresującego paszteta, albo jest mną onieśmielony. Obie prawdopodobne.

Gość aż tak żeby się nie odzywać
to chyba nie, ale inicjowanie głębszych kontaktów może być ciężkie :(

Gość gnhdyu
depesz ty glupia cipo, idz sie pomasturbowac swoja debilna koszulka

Gość ona nie zagada pierwsza
bo nie chce byc odrzucona

Gość ona nie zagada pierwsza
chyba w snach

"masz lustro autorko? ono nie klamie" lustro nie ale mózg tak 🖐️ zrób sobie zdjęcie twarzy i powiedz jak wygldasz a potem przeedytuja programem -> lustrzane odbicie i znowu obejrzyj a teraz depeche15 powiedz które było lepsze? :D

bnb- wiesz co mialam na mysli :P jak moge ocenic sytuacje nie znajac autorki , nie wiedzac jak wyglada?

Czasem musisz chciec wiecej niz on, by on chcial wiecej niz sam chcial wczesniej, choc chcial tyle samo, ale mniej bo nie wiedzial czy ty chcesz tego co on. Podalem na podstawie siebie.

Gość do brzydkiegooo
i niby ktore bedzie lepsze zdjecie? bo w lusrrze wydaje mi sie ze jestem ladna, a jak patrze na zdjeciacih to widze paszteta. czyli jestem brzydka tak naprawde bo fotka poazkuje prawde???

Gość no_stress
Mam lustro, ale wydaje mi się, że piękno to pojęcie względne. Mogę mu się nie podobać, choć jakiś inny powie, że jestem piękna. Nieważne. Ale on mi się właśnie podobałby z tą nieśmiałością. Gorsze jest to, że sama jestem niepewna siebie i nie podejdę do niego. Już raz zdobyłam się na odwagę i wylądowałam z takim własnie dylematem. Czas pokaże, ale nie wiem, czy warto robić sobie takie złudzenia...

Gość do brzydkiegooo
no wzielam zrobilam zdjecie i widze paszteta na zdjeciu. a w lustrze wydaje sie dosc ladna osoba wiec oco w tym chodzi?

Gość gnhdyu
chodzi o to ze niektorzy sa niefotogeniczni, nie sluchaj go to stary zgorzknialy prawiczek

Gość kaaaaazzzzzzza
" depeche15 ah te kobiece projekcje... ta potrzeba dorabiania do wszystkiego sztucznej ideologii... ta potrzeba milosci ę depeche15 - zamknij sie dziecko... wiesz czym jest projekcja?

chodzi o to, że lustro odbija obraz w tzw "lustrzanym odbiciu" jak stoisz przed lustrm to twoja lewa strona lest po lewej a prawa po prawej... natomiast w kontaktach z innymi osobami czy aparatem obserwator widzi cię "normalnie" znaczy twoja lewa jest jego prawą. :P a z racji tego, że przeważnie nasz jedyny kontakt z własną twarzą i ogólnie wyglądem opiera się na lustrze to mózg jest przyzwyczajony do obrazu ciała właśnie w "odbiciu lustrzanym"... i z racji tego na zdjeciach wydajemy się sobie brzydcy. Chyba że oglądamy duzo własnych zdjęć i sięmózg przestawi są na ten temat badania :P właśnie zer zdjęciami portretowymi. Jedno to normalne zdjęcie a drugie odwrócone w edytorze graficznym i wynik był taki że osoby przedstawione na zdjęciach zwykle wybierały jako lepsze to lustrzane a znajomi tych osób to zwykłe bo każdy jest przyzwycajony do innej perspektywy patrzenia na swoją twarz. w końcu ze środka siebie nie widzisz i tyle wywodu :classic_cool:

Gość do brzydkiegooo
cholerka dzieki! czyli mozliwe ze dlatego nienawidze na siebie patrzec na fotach. nie wiedzialam nawet o tym. madry facet z ciebie 🖐️

no dobra, ale to nic nie rozwiazuje.Zdjecie... Co ma zdjecie, lustro, do niesmialego chlopaka, choc ten ktos moze widzi w nej zwykla zdzire! Przeciez takie sa wszedzie. "Badania" =D wskazuja, ze 98% zdzir jest na swiecie =D

Gość tazbirkowa
ja tez myslalam ze sie mu nie podobam...bo nic nie robi...tylko usmieszki, non stop pisal na gg ale nic jasnego, konkretnego. I tak pisal pisał przez (hmmm od sierpnia to ile juz mija?) No i dopiero po takim czasie zaczelam zauwazac ze jednak mu zalezy i to bardzo...(chociaz nic nie mówi wprost nadal...) ;) warto czekac

Gość majciochy w grochy
"Czasem musisz chciec wiecej niz on, by on chcial wiecej niz sam chcial wczesniej, choc chcial tyle samo, ale mniej bo nie wiedzial czy ty chcesz tego co on." i że niby kobiety są skomplikowane:D