Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biustonosz...

biustonosz... pomocy

Polecane posty

Gość biustonosz...

Hej! nie znacie czasem dziewczyny jakieś dobrej firmy produkującej biustonoisze? chodzi mi o firme ktora produkuje wszystkie rozmiary... i żeby biustonosz był dobrej jakości, nie deformował piersi. Ja potrzebuje rozmiar 65B a jak wchodze do jakieś sklepu z bielizną i prosze o ten rozmiar to ekspedientki sie ze mnie śmieją że takich małych w obwodzie to nie produkują;/ niektóre panie sprzedające w ogóle sie nie znają ehhh normalnie żal:(

Gość Efekt_Motylka
ale ja nie rozumie z czego się śmieją? to że masz drobne ciało, drobna talie , mały obwód pod piersiami to nie oznacza że masz małe piersie! Ale nie dziw sie tym ekspedientką to prostaczki bez szkoły, kazda kobieta marzy by być taka drobną,

Gość wejdz na lobby biusciastych
tam masz adresy dobrych stanikowych sklepow w roznych miastach. A tak z pamieci to firmy -Dalia -Freya -Panache

Wejdź na forum małobiuściastych a wszystkiego się dowiesz, bo może Ty wcale nie powinnaś mieć rozmiaru 65B a jakiś inny? Tam dziewczyny Ci doradzą i są wątki o firmach, które produkują normalne obwody, właśnie jak 65. Życzę powodzenia

Gość biustonosz...
dzięki za rady:)