AnaSka 0 Napisano Grudzień 25, 2009 witam pisze do was bo mam problem i nie wiem do kogo mam sie zwrócić aby mnie nie wyśmiali . Moim problemem jest śluz ;( Kochani zawsze przy stosunku i w trakcie leci mi przezroczysty śluz :( czy to dobrze czy może źle bo coś mi jest .. =( co zrobić aby go nie było :( proszę normalne wypowiedzi z góry dziękuje AnaSka =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco oscylator 0 Napisano Grudzień 25, 2009 no nie przy serniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnaSka 0 Napisano Grudzień 25, 2009 prosiłam o normalne wypowiedzi ! a wiec daruj sobie te głupie gatki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tabakaq2 Napisano Grudzień 25, 2009 To jest lubrykat,towarzyszy zawsze gdy kobieta jest podniecona.to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4real Napisano Grudzień 25, 2009 Nie wiem czemu odnosze wrazenie, ze masz gora 16 lat. Zacznij pic. Na kacu bedziesz miala problemy z suchoscia pochwy. A tak na powaznie to powinnas przed wspolzyciem dokladniej poznac swoje cialo. Zobaczyc jak rea guje gdy jest podniecone, gdy partner Cie piesci itd. Moze naprawde to tylko nawilzenie, a Ty robisz z tego wielki problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkaxxd 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Idź do ginekologa, przecież ci nie zajrzę w pochwę przez internet i nie powiem ci co ci jest ;d. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach