Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkananana

jak się ubrać??

Polecane posty

Gość myszkananana

witam wszystkich!! wybieram sie dzisiaj wieczorem z moim chlopakiem do znajomych ale nie mam zielonego pojecia jak sie ubrac?? bedzie to cos w stylu imprezy domowej dlatego mam problem... nie chce przesadzic ale chce zrobic ciekawe wrazenie... jak myslicie?? jaki kolor co z czym polaczyc?? czekam na ciekawe odp bo mnei juz glowa boli od myslenia...

Gość no i to jest lipa
Dla mnie nieśmiertelna jest mała czarna lubię takie proste a eleganckie stroje u kobiety. Ew świąteczna mikołajowa sukienka (tu chyba za bardzo ponosi mnie fantazja)

Gość awn
Wg mnie wystarczą jeansy i jakaś ciekawa, imprezowa bluzeczka, skoro jest to tzw domówka, ewentualnie zamień spodnie na spódniczkę. Co do kolorów to ciężko jest mi powiedzieć, nie wiem co lubisz i jak wyglądasz, ale ja preferuję czarne ubrania, ewentualnie fioletowe, szare;D

Gość no i to jest lipa
Ja mody na szarości i inne przygnębiające kolory nie rozumiem kobiety wyglądają jak niedźwiedzie brunatne :classic_cool:

Gość myszkananana
tak wlasnie myslalam o czarnej bluzce calej z koronki + krotkie czarne spodenk (lub jeansowa spodniczka) i czarna rajstopy... co do jeansow to nie chce ich bo sa swieta a szczerze mowiac chce dlatego wygladac jakos inaczej niz zwykle... co do tego jak wygladam to jestem raczej szczupla dziewczyna, 160 cm, brazowe oczka i ciemno brazowe wlosy a i mam 20 lat wiec nie chce tez ubrac sie za staro,,, no wiecie,... co myslicie??

Gość no i to jest lipa
masz coś czerwonego ?

Najlepiej tak na pół elegancko.. To się zawsze sprawdza. Jakieś czarne spodnie, czy spódniczka.. Może być bluzka taka np. zapinana na guziczki, z kołnierzykiem, taka wiesz.. ;p Najważniejsze żeby nie było zbyt wyzywająco :)

Nie wiem o jakim charakterez jest to impreza, dlatego cięzko doradzić, ale z racji tego że są święta, myśle że tak własnie na poł elegancko będzie dobrze :)

Gość no i to jest lipa
Raz do roku to można i wyzywająco ale w zimę trzeba uważać na nerki ;). Ja od swojej kobiety oczekiwałbym jednak bardziej podniecającego stroju niż spodnie i zwykła bluzka ;).

Gość myszkananana
bardziej podniecajacego stroju wsrod znajomych i ich znajomych ktorych my nie znamy i dopiero poznamy?? naprawde tak uwazasz??;> co do nerek to mieszkam w angli a tutaj jest teraz nawet cieplo wiec sie nie martwie:P

Gość no i to jest lipa
To bądź brzydka jak inne i nie wyróżniaj się z tłumu i nam gitary nie zawracaj :).

Gość awn
każdy kolor ma różne odcienie, więc uważam, że w każdym można dobrze wyglądać, nie wyobrażam sobie siebie w ubraniach w odblaskowych kolorach zieleni czy też różu, co nie znaczy że nie mam takich ubrań w kolorze o takiej samej nazwie, ale o innym odcieniu.

Gość no i to jest lipa
Odblaskowy to być nie musi ale mi szary i fioletowy bokami wyłazi , zwłaszcza szare bluzki , okropieństwo niesamowite .

Załóz wyprasowane spodnie w kancik, i biała bluzeczke , na to kamizelkę .

ma byc skromnie, czysto o zwyczajnie by nie peszyc pani domu wystrzałowym strojem.

Gość myszkananana
pani domu bedzie wygladac wystrzalowo dlatego ja tez bum chciala ladnie i nie weiem jak:(