Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 cm

chcę DZIEWICY za żonę!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zerwany gwint w dupie
a ja daje tylko w kakao żeby być dziewica do ślubu :)

Gość a ja mam 24 lata
jak dajesz w kakao to już dziewica nie jesteś

Gość zerwany gwint w dupie
jestem jestem i nie udawaj że nie. Moja dziurka jest różowiótka i nie spenetrowana jeszcze przez nikogo!

Gość okulawa
Twoja stara jest dziewica , bierz ja za zone

Gluptasy , ze bajerujecie panienki dla siebie swoich kutasow, nie mam na to wplywu. Ale mam na siebie. Glupie komentarze dziewica mam to w nosie, dzieki wam porzadne maloly traca swoje dziewictwo. Czemu bo sa glupie w wyniku czego nie tylko traca dziewictwo ale i siebie. Mezowie zon wasze zonki was oszukuja, dymaly sie za swoja milosci. Kobiety wiedza o czym mowie, ja rozgryzlam was i bez prawdziwej milosci nie bede spelniac zachcianek. Boli co. Jakbyscie mnie znali, nie dla psa kielbasa. Mezczyzni pragna czystych kobiet dziewic a boja sie ich nie dlatego ze sa dziwne tyko dlatego ze nie ma odpowiednich.

Gość a ja mam 24 lata
Za to twoja brązowa dziurka jest już spenetrowana, więc dziewicą nie jesteś. Seks analny to SEKS. Ja tam sobie stracę dziewictwo kiedy będę chciała a nie kiedy "wypada", albo kiedy przewidują normy unijne.

Gość paolo
Mam 24 lata, naprawde zdziwilbym sie jakbym spotkal dziewice rowiesniczke, ale nie mialbym nic przeciwko. Nie sadze ze bycie dziewica oznacza jakies odchyly od razu. Skoro to swiadomy wybor to nalezy to szanowac.

Gość upadły temat jak nic
madzia a jak się rozwiedziesz, bo twój ideał okaże się gejem, alkoholikiem albo sadysta? wtedy nie będziesz już dziewica tylko nie zaczynaj, że on taki nie jest jesteś pewna bla bla bla pytanie czysto teoretyczne

uwazacie ze panienka majaca 15-17 lat to dobrze. Napisalam ze mam to w du....... Moje kochanie to nie jakis kurwoszon.

no chyba że ty z tych dziewczyn co uważają że z mężem to do śmierci nie ważne że bije. bije bo kocha :O

Gość a ja mam 24 lata
Oj różnie to bywa z tym homoseksualizmem. Moja koleżanka była z chłopakiem 5 lat w związku, 2 lata przed ślubem mieszkali razem, seks też był a w czasie podróży poślubnej okazało się, że facet jest gejem. I ledwie wrócili z podróży biegiem było unieważnianie małżeństwa.

ale jak by tego nie zrobili przed ślubem, to by zrobili po wniosek i tak by nie była dziewicą

zycie to zycie ale jak sie nie dalam wydymac to nie boj sie. Pedal mnie nie wydyma ani kurwiarz najwyzej prawiczek oczywiscie moj maz za moim przyzwoleniem.

Gość Miccok
madzia kolonia pocieszająca sie dewota w berecie z moheru.

Gość a ja mam 24 lata
No właśnie nie wiem, czy po ślubie by to zrobili, gdyby nie robili przed. Koleżanka mówi, że nawet nie było nocy poślubnej, wiec chyba jako małżeństwo nie uprawiali seksu, ale nie wiem, nie drążyłam do to jednak bardzo intymna sprawa jej i jej byłego już męża no i sytuacja bardzo niefajna.

normalnie mi ciebie szkoda. tyle agresji w stosunku do innych ludzi. mających inne zdanie zin Ty. chcesz być dziewica to sobie bądź, nie musisz narzucać swoich przekonań innym ludziom.

I nie mam 15 lat, wiem teoretycznie duzo. Doswiadczenia moich kolezanek mnie tez duzo nauczyly. Facet to samiec zwierze zrobi duzo zeby ci wsadzic, odejdzie i po co ci trawnie w ewolucji sprzed kilku 0000000 lat. Po co. Dla przyjemnosci faceta. Po co mi niskie zwierzece uczucia, wiem ze jesten nietknieta, niech sobie na mnie psiacza. Mezczyyni mnie pragna ale nie dla psa kielbasa. Czysty nie ma sie czego bac, taka jest prawda.

nie dla psa kiełbasa? no wiesz jeśli ty się do kiełbasy porównujesz to przepraszam bardzo ale z takimi ludźmi nawet się nie rozmawia

a tak w ogóle, zacznij brać jakieś leki uspokajające. Ciało to ty może i masz czyste , ale umysł zorany jak się tylko da.

Gość a ja mam 24 lata
Zawsze myślałam, że jak zacznę uprawiać seks to dla przyjemności swojej a nie tylko faceta. Heh, dalej mam taka nadzieję, że seks to przyjemność dla obu stron. Się sprawdzi, z ukochanym mężczyzną oczywiście :)

ona żyje według zasad kościoła kobieta która czerpie przyjemność z seksu to grzesznica :D

przynajmniej juz tak jej w glowie poprzewracalo , a zreszta jesli mezczyzni placa tyle za dziewictwo to towar unikatowy puszczalskie cipy. A ja mam ich w du............ metaforycznie pojetej. Prawiczek 22 lata zginol.

ty naprawdę masz coś z głową

Gość a ja mam 24 lata
Dziewictwo to towar? To ty jesteś przedmiotem do sprzedania czy jak?

nie dla psa kielbasa. Wasza elokwencja , czy zaniki pamieci. To ogolnie rozpwszechnione przyslowie. Dziwie sie ze nie znacie tej kurweskiej spuscizny. Udajecie porzadnych co to doswiadczenie jest potrzebne. Owszem ja mam i potrzebuje doswiadczenia w sprawach ksiegowych czy menadzerskich , zarzadzania, ale wy takie topiki. Wspolczuje ignorancji dlatego tez jestem dziewica bo cialo jest skarbem a dla was smieciem. Wybaczcie polszczyzne i tak sie ciessze ze tyle udalo mi sie nauczyc.

Gość madzia kolonia to najlepszy
przykład profilu psychologicznego typowej dziewicy w zaawansowanym wieku. nic dodać, nic ująć.

Gość a ja mam 24 lata
Madzia to Ty jesteś nie z Polski?

dziekuje, czekam na prawczka albo czystego. Masz badania to przymkne oko jak bedziesz przystojny..........moze...........hi

Gość Jeśli madzia kolonia to...
...trollica, to ją podziwiam za wybitne umiejętności w tej dziedzinie. Jeśli nie, to bardzo jej współczuję :-O

a sadziles ze co, jesem unikatem na obczyznie a polacy na forum mowia, jestem blleee bo dziewica. Zasada pierwsza wyczuj przeciwnika. Powiedzialam mam ich w du............ tak jak i niemcow, no ale niemcy to ineligencja. Cos jest miedzy polakami, mi zaciera sie slad. Choc kocham jeszcze Polske i polakow to moj dzwon juz gasnie. Prosta zasada nie jestem nastolatka ale niemiec mezczyza bardzo szanujee kobiete, nawet za zupe ogorkowa. Mnie za to ze jestem dziewica skrytykowano. Wspolczuje wam z calegp serca waszej ignorancji kochani rodacy. I ze mnie ta cholera kazala sie do polskosci przyznawac.