Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dflkldkf

czy to normalne? co robic???

Polecane posty

Gość dflkldkf

Wlasnie niedawno wrocilam ze swiatecznego obiadu u tesciow i jestem zdruzgotana. Syn mojej szwagierki to ohydnie rozpieszczony bahor, ktory aniola wyprowadzi z rownowagi. Dostałam w prezencie od drugiej szwagierki piekne filizanki i dzbanek do herbaty, podejrzewam, ze dosc drogie. Szwagierka dajac ten prezent powiedziała, zeby odstroznie rozpakowywać bo to kruche. Wtem podbiegl syn drugiej i wyrwal mi pudełko z rak bo on koniecznie chce rozpakowac. Jakims cudem udalo mi sie odebrac pudelko bez rozbicia jednak gówniarz cały czas próbował sie do niego dobrac. Filizanki i dzbanek stanely na stole, wzyscy podziwiali i ten potwor podbieg i zrzucil je ze stolu, jak latwo przewidzieć wszystko rozbilo sie w drobny mak. Bylam jeszcze w szoku po tym co zrobil a on zlapal za widelek i wbil mi w udo. Oczywiscie krwi było mnostwo ale zdarzylam go zlapac i wlac mo w tylek pare solidnych klapsów za nazwanie mnie cytuje "kurwa". Dodaje, ze ten bachor ma 7 lat. Teraz nie wiem jak zareagować bo matka tego potwora uznała, ze utrzymywanie ze mna dalszych stosunkow nie wchodzi w rachube gdyż wtrącam sie do wychowania jej dziecka. Na co wyłożyłam jej kawę na ławę bo mam już serdecznie dość tego bahora, ktory za kazdym razem musi cos zniszczyc, zepsuc, zrobic krzywde innemu dziecku, zrobic innym na złość, musi wrzeszczeć i tupać nogami, kazdy musi byc na jego zawołanie. No sie dowiedziałam, ze wbicie widelca w moje grube udo na pewno nie bolało tak bardzo jak moje agresywne 8 klapsow na jego chudej dupie. Dla ciekawskich dodaje, ze waze 62 kilo przy wzroscie 170.

Gość I am so sorry for you
wspolczuje jego bezmyslnej mamusce. Za kilka lat i ona bedzie slyszala podobne epitety na swoj temat

Gość a co twoj brat na to
ale obrzydliwy bachor :O i potem tacy pojebani ludzie chodza po tym swiecie :O

Gość dflkldkf
Mnie tez to wkurza ale to wszystko szwagierki - siostra meza i zona brata mojego meza. Oczywiscie rodzina sie troche podzielila, bo czesc uwaza, ze nie powinnam sie wtracac do wychowania cudzych dzieci - nie robilam tego do tej pory o ale sory - jak ktos uszakadza mi noge i to tak ze leje sie krew strumieniem no to musialam jakos zareagowac. Czesc mowi, ze dobrze zrobilam o do tej pory kazdy siedzial cicho a czesc ma dosc tego cholernego bcahora tak samo jak ja. Dowiedzialam sie, ze dobra materialne czyli moje filizanki czajnik przedkladam nad dobro dziecka, ze jestem egosistka bo filizanki to rzecz nabyta. Ale doskonale widzialam mine drugiej szwagierki, ktora o malo zawalu nie dostala jak zobaczyla poracalene robita na sto kawalkow na podlodze. Z druga szwagierka bardzo sie lubimy, ona tez ma dzieci a ja jeszcze nie bo mam dopiero 25 lat, ledwo co skonczylam studia poltora roku temu, jestem na dorobku i narazie mnie nie stac. Po prosto wkurza mnie pozwalanie temu dziecku na wszystko. Juz nieraz mowilam tesciowej zeby porozmawiala z synem i synowa na temat wychowania bo mnie nie wypada. I tesciowat tez nie chce sie wtracac a ja widze jaki ten dzieciak jest okropny i wredny. Znam sporo dzieci i zadne nie jest takie ze kogos specjalnie uderzy, pobije czy cos zniszczy. A jak widze tego malego potwora to tragedia. w rodzinie jest szescioro malych dzieci i wszystkie przez te dwa dni przez niego plakaly. A on nie jest nawet jedynakiem, ma mlodszych o rok i trzy lata braci.

Gość płucz dalej tym dentoseptem
bazienka ma rację, idź zrób obdukcję, jego rodzice są za niego odpowiedzialni! i jeszcze niech płaci za szkody! kurwa, takiego gnoja to bym chyba zajebała 😡

Gość dflkldkf
Podobno te klapsy zostawia traume w jego delikatnej psychice na cale zycie ale wiecia, jak mialam 7 lat to jakims cudem wiedzialam, ze za takie cos nie usiadlabym na tylko przez tydzien. Lanie dostalam tylko raz za pobicie innego dziecka w piaskownicy i pamietam do dzisiaj a mialam moze ze 4 lata. Nie jestem za biciem dzieci ale szwagierka wkurwia mnie swoimi metodami w rodzaju: dzieciak kopnie brata - ona do niego podchodzi i mowi "popatrz na mnie, to nieladnie bic inne osoby" na co szanowny syn wystawia jezyk. Jesli przypadkiem uzycje ostrzejszych slow to zaczyna sie wycie syreny, ze to nie jego wina i koniec koncow ona przeprasza gowniarza, ze zwrocila mu uwage !

Gość płucz dalej tym dentoseptem
no właśnie, bazienka ma racje. i w takiej sytuacji ja bym chyba zawiadomiła odpowiednie służby, że rodzice sobie nie radzą z wychowaniem :O i to, co ona robi, to jest zaprzeczenie tzw. bezstresowego wychowania 🖐️