Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak jest

Dlaczego faceci są tak puści i patrzą tylko na wygląd a sami są brzydcy?

Polecane posty

Gość gość
To co, powinien okłamywać cię że jesteś mądruśka, codziennie cyganić że tak uważa, za każdą głupotę chwalić i podziwiać? Masz jakieś chore wyobrażenie o relacjach w związku, jakieś tworzenie iluzji tych zdrowych relacji :D

Gość gość
Tylko desperatka godzi się na brak szacunku. :D ja mam normalnego faceta a że ty jeżdzisz po swojej babie jak po dzikiej świni :D albo i tak kłamiesz jakie to ma osiągnięcia intelektualne = głupotki :D

Gość gość
I do tego jaka jest pięęękna, ups, tłusta locha :D

Gość gość
Ups, chyba zabrakło argumentów na inteligencję :D tak to jest jak się ma poprzestawiane w głowie i lubi to, na co większość rzyga i buraczany, rubaszny humor.

Gość fdnsr tye6r
To wina wychowania. Chlopcom pozwala sie na wszystko, dziewczynki uczy sie, jak gotowac, jak ladnie wygladac, kaze dobrze sie zachowywac. Uczy sie ich (i dziewczynki), ze jakby sie nie zachowywali i nie wygladali, zawsze beda akceptowani. Dziewczynki wiedza, ze nie beda. Wiec kazdy, najbrzydszy, najglupszy, najbiedniejszy facet jest pewien siebie i oczekuje od kobiety tego, co najlepsze: urody, inteligencji, pracowitosci, zaradnosci, wiernosci. Bo czuje, ze jest tego wart. Sami zobaczcie, ile kobiet placze z tego powodu, ze nie maja meza, dzieci (bo ich wartosc okresla mezczyzna i rodzina), ze sie starzeja (bo facetom wmawia sie, ze sa jak wino - jesli 40-latek ma brzuch wielkosci 9-miesiecznej ciazy i siwy rzadki zarost - to i tak "z wiekiem nabiera szlachetnosci"). Jak niby maja sie zachowywac ludzie karmieni takim przekazem? Spytasz kobiety, jakiego faceta pragnie? Czesc powie tylko: dobrego i pracowitego, czesc chce bogatego, bo zaznaly w zyciu biedy i nie wierza ze do pieniedzy kobieta dojsc moze o wlasnych silach. Spytasz faceta - wymieni dziesiatki cech pozadanych u kobiety. Na czele - uroda. Zarzucisz, ze nie zalezy mi na inteligencji, na charakterze - tak, jasne, zalezy. Maja byc jako dodatek, oprocz inteliencji.

Gość fdnsr tye6r
*oprócz urody

Gość gość
kobieta może łatwiej zapunktować w atrakcyjności a od faceta oczekuje się pewnego poziomu bez żadnych wspomagaczy.

Gość gość84
Ja patrze na całokształt. Nie musi być piękna - ważne, żeby taka była dla mnie. Ale musi też mieć poukładane w głowie, no i musimy nadawać na tych samych falach. Sadze, że wielu ma tak jak ja.

Gość gość
ja tak mam

Gość ktoś ona
Bo majom coś z głowom nie tak jak można żyć z mężem ktury ożenił sie tylko dla figury która żone wybiera szczupłom czyli jak przytyjesz to dla niego roZwud,uważajcie na siebie .

Gość gość
Polscy faceci nie są bardziej brzydcy od reszty mężczyzn świata, maja mało kasy, maja słabą psychikę, nie radzą sobie z problemami, w związku z czym pija, palą faje, ćpają...Facet KAŻDY SUPER WYGLĄDA, kiedy jest CZYSTY, MA CZYSTE PAZNOKCIE, BIERZE CODZIENNIE PRYSZNIC, GOLI SIĘ CODZIENNIE, UŻYWA PACHNIDEŁEK, JEST DOBRZE OSTRZYŻONY I UBRANY- zmienia przynajmniej raz dziennie skarpety... Polscy mężczyźni nie dbają o uzębienie. BRAKI W UZĘBIENIU ZAWSZE ZDRADZAJĄ TWÓJ STATUS SPOŁECZNY I POCHODZENIE. Do tego często to nieoczytane, słabi intelektualnie gamonie...Trzeba im zawsze sprawić duże lustro i zaczną świat ogarniać wokół siebie...

Gość gość
Autorka sama jest pusta a czepia sie mezczyzn. A tak powaznie to zastanowmy sie co dzisiejsza kobieta oferuje mezczyznie poza cialem? Rozwiazlosc seksualna, brak dziewictwa, dziecko z przypadku (panny z dzieckiem), nalogi, materializm, feminazizm, hipokryzje, niechec do rodzenia dzieci. No wlasnie. Biernie czekacie az my zagadamy a pierwsze co widac to wyglad czlowieka potem czepiacie sie, ze patrzymy na wyglad ale same sie nie odezwiecie ale do narzekania to jestescie pierwsze.

Gość gość
gość 2016.11.05 Pieprzysz głupoty

Gość gość
A dlaczego kobiety są tak puste i patrzą tylko na wygląd?

Gość gość
zostawiłam swojego byłego prawie rok temu. nie był ani wysportowany, ani super przystojny - ale na mnie wiecznie narzekał :D teraz skończył z dziewczynami na ekranie :D i się mocno zdziwi że żadna na niego nie spojrzy hahaha :D co on sobie myślał...miał zawyżone spojrzenie na siebie jak większość facetów ;) 🖐️

Gość gość
Każda ale to każda kobieta jak już złapie faceta (ślub, dziecko) przeistacza się w wiecznie niezadowoloną larwę, dla niego nie chce jej się być atrakcyjną jedynie na zewnątrz a w domu kocmouch. Ta brzydka która przed ślubem zawsze atrakcyjnie ubrana i pomalowana potem zmienia się w straszydło którego nawet bzykać się nie chce. Więc możemy patrzeć tylko na urodę, inne cechy po ślubie ulegają metamorfozie.

Gość gość
Bo baby są puste,paskudne,patrzą tylko na portfel,wygląd a same nie mają nic czym mogłyby nam męzczyznom zaimponować.Taka prawda,baby.A teraz chodźcie i wylewajcie na mnie ten swój jad,tępe krowy :D

Gość gość
10.49 - A Ty jesteś wyjątkiem wśród mężczyzn, czy typowym ich przedstawicielem ?

Gość gość
Faceci sa pusci bo patrza na wygląd? I dobrze robią,bo nikt normalny nie zwiąże się z jakąś obleśną maszkarą z mordą jakby ktos jej obiad zabrał.poza tym wto wy baby jesteście o wiele bardziej puste,bo patrzycie tylko na wygląd oraz stan portfela :D A nic sobą godnego nie reprezentujecie,tylko ujadania i wieczne fochy.Polki nadają się tylko na jedną noc,potem kop w tą tłustą dupę i nara.

Gość Tadeusz Przełóż
Moja żona będzie przeciętnej urody, czyli ani brzydka, ani jakaś szczególnie piękna.

Gość gość
Przyganial kociol garnkowi tyle do autorki

Gość Tadeusz Przełóż
Nie ma co obwiniać kobiet że wybierają sobie partnera który nie jest brzydki. Nawet nie chodzi też o zwykłą brzydotę ale jakieś dolegliwości. Człowiek dopiero później patrzy na inne wartości dlatego niektórzy spotykają się dopiero jak skończą 40 lat. I połączy ich prawdziwe uczucie.

Gość gość
Bo nie potrafią być samokrytyczni. Wydaje się im że posiadanie byle jakiego fiuta to już powinno być dla kobiety wystarczające.