Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tylko ja tak mam

Zaden nigdy nie zaproponował żeby ZAPŁACIĆ.../

Polecane posty

Gość Mrs Good
Płaci ten, kto zaprasza, niezależnie od płci. Jeśli zaprosił i nie zapłacił to jest niekulturalny.

Gość luzak gepard chester
wyszłam z kąpieli - czasy takich facetów nie minęły, mój taki jest :)

Gość ostatni
ja jako facet zawsze płace, nawet jeśli wychodzę tylko z koleżanką. PS. Na pierwszej randce nie wydaje na kobietę więcej niż 20 zł ;)

Gość facet wam powie czemu
AUTORKA JEST BRZYDKA - dlatego za nia nie placili - WSZYSTKO w temacie

Gość facet wam powie czemu
AUTORKA JEST BRZYDKA - dlatego za nia nie placili - WSZYSTKO w temacie

Gość facet na pewno tak jest
mysle ze jest nieladna i to problem

Gość sfhshsh
To na pewno jakaś stara rura z ogleśną mordą, możliwe. ;)

Gość Bross
do czy tylko ja tak mam : mam pytanie osobiste >>> czy jestes ladna ? czy faktycznie niezbyt ?

Gość do facet wam powie czemu
Też tak sądzę :O🖐️

Gość Niebieski Kwiat
temat wałkowany po raz setny:) Ale lepsze to niż kolejny raz -Kevin sam w domu:D

Gość kdkdidjdudsmdjdmjm
a mnie facet kiedys zaprosil na wakacje w gory,byla to powazna milosc...wszystko bylo super dopoki sie nie uchlal ze znajomymi-prosilam zeby przestal ale kiedy nie zwracal uwagi poszlam spac.przyszedl o 3 w nocy i chcial sie przytulac ale odwmowilam.zaczal drzec morde ze on tyle kasy buli a ja nawet nie chce z nim spac i mi ublizyl zebym sobie znalazla innego sponsora czy cos tam,juz nie pamietam bo to bylo kilka lat temu.bylo mi mega przykro,tym bardziej ze nic nie zawinilam a on darl sie tak ze wszyscy doskonale slyszeli...rano obciach jak nie wiem bo pensjonat nalezal do rodziny znajomych z ktorymi tam bylismy wszyscy na nas krzywo i ze zloscia patrzyli bo on w nocy latal i trzaskal drzwiami ze zlosci.dodam ze zabral mnie tam w ramach prezentu na urodziny.a nocleg za dobe kosztowal 100 ale dla nas po znajomosci 30 zl,bylismy tam 3 doby...

Gość w gore ten temacik

Gość czy tylko ja tak mam
jestem brzydka :(

Gość odpowiem Ci ......
chodzi tylko to tą glupią propozycję zaplacenia, ja wtedy bym zaprzeczyla i sama zaplacila (ale w sumie pierwsze spotkanie, on zaprasza....) czemu nigdy zaden nie wyszedl z propozycją? zakładam że nie jesteś pięknością podpisuję się pod kolegami wyżej

Gość odpowiem Ci ......
chodzi tylko to tą glupią propozycję zaplacenia, ja wtedy bym zaprzeczyla i sama zaplacila (ale w sumie pierwsze spotkanie, on zaprasza....) czemu nigdy zaden nie wyszedl z propozycją? zakładam że nie jesteś pięknością podpisuję się pod kolegami wyżej

Gość odpowiem Ci ......

Gość odpowiem Ci ......

Gość odpowiem Ci ......

Gość podszyw czy nie
czy tylko ja tak mam jestem brzydka ??????????????????????????????podszyw ???

Gość autorka to jakis pasztet

Gość kotek filotek
brzydka czy nie jak zaprosil powinien zaplacic.ostatecznie widzialy galy co braly a kultura wymaga zaplacic dlatego ze to nie jest tak ze za ladnych sie placi a za brzydkich nie.zreszta lepiej byc brzydkim niz swinia.

Gość kotek filotek
a pasztety to maja zamiast mozgu osoby ktore sie wypowiedzialy w ten sposob.

Gość a co to ma do rzeczy
czy ładna czy brzydka ?? to jak - zeby sie z nią umówić to ładna, ale już żeby zapłacić to brzydka ?? na prawdę, ludzie jesteście nienormalni. Po co ubliżacie biednej dziewczynie ?? U mnie różnie to bywało- zwykle płacili, chociaż ja się źle z tym czułam i zamawiałam tak jak któraś z pań wyżej 'herbatke z cytrynka'. Teraz, po dwóch latach związku niepisana zasada- on płaci jak wychodzimy ( kino czy tam restauracja) ja , gdy zamawiamy np. pizze do domu, albo w sklepie za jego piwo czy chipsy

Gość kotek fioltek
jestem pasztetem

Gość trshdsh
a co to ma do rzeczy czy ładna czy brzydka ?? to jak - zeby sie z nią umówić to ładna, ale już żeby zapłacić to brzydka ?? na prawdę, ludzie jesteście nienormalni. jest roznica debilko

Gość autorka żre teraz pasztety zam
iast slalaty ;) co pasztecie ???

no nie mogę z tej historii z wakacjami, facet TAKĄ kasę wywalił, chyba z 90 zeta za 3 noce i mu się nie odwdzięczyłaś :classic_cool: ja bym się spakowała i do domu pojechała po takiej akcji

Gość ZŁoty Kwiat
Takich skapcow trzeba pogonic po pierwszej randce.🖐️

Gość Anna Gambit
Z tekstów tu publikowanych widzę że w większości chamstwo i prostactwo wyłazi z butów jak słoma. Żadnej empatii (ciekawe ilu wie o co chodzi?). Nie proponują żeby płacić?. To lepiej że już teraz. Po ew. ślubie w ich kieszeniach odezwą się JESZCZE WIĘKSZE WĘŻE!. Lepiej że już na etapie początkowym się ujawniają. Od razu widać że chodzi im o waszą d(...)ę a nie o was!. Takiego zaraz kopać w zad i "praszczaj Nikita". To dupki, dusigrosze i słabe psychicznie narcyzy które potem mogą się przeistoczyć w damskich bokserów!. Baby ... same sobie jesteście winne!. Szukacie podświadomie samców a marzycie o czułych,wrażliwych, przystojnych facetach!. Wiedzcie że czuli, wrażliwi i przystojni faceci ... mają już swoich facetów!. Trzeba lepiej odsiewać plewy, nie dopuszczać każdego tryka zbyt blisko. Inaczej ZAWSZE będziecie ofiarami zaślepienia spowodowanego przez swoje gonady. A faceci to z natury świnie. Jak mają okazję to ją wykorzystają. ZAWSZE!. Im większe jądra tym mniej wierności. ZAPAMIĘTAJCIE tą zasadę. Sprawdza się ZAWSZE u małp i u ludzi!!!.

Gość zal mi wiekszoscie z was
co za debile, rzucili się na dziewczynę biedną. Jak brzydka to się nie placi, a jak ladna to tak. Naprawde z was takie głupki? Słoma wam z butów wystaje! pewnie WY tez byscie nie zaplacili ani nawet nie zaproponowali, bo brak wam klasy. Chociaz wy pewnie nie wychodzicie poza kafeterie, wiec no coz... pozostaje tylko plucie jadem tutaj, prawda?