Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TouchOfPink

tęsknię

Polecane posty

Gość TouchOfPink

ehhh napiszę tutaj. siedzę teraz sama w pokoju z nosem w komputerze. cała rodzina siedzi teraz przy stole,słyszę jak się śmieją,śpiewają. ehhh. mój chłopak siedzi teraz ze swoją rodziną. chyba mam jakąś depresję. od kilku dni nic mnie nie cieszy,jestem taka smentna. kiedyś śmiałam się z wszystkiego,dosłownie z wszystkiego. teraz cieszę się tylko gdy spędzam czas z moim chłopakiem lub przyjaciółmi. teraz najchętniej bym się do niego przytuliła,pocałowałabym go,a on? obraził się na mnie. ehhh nie napiszę pierwsza do niego,bo to przeciez on się obraził a nie ja. ale jutro znowu będzie wszystko ok. tęsknię za nim,nie widziałam się z nim 5 dni. yhym. chcę się przytulić do jego ciepłego ciała i dać buziaka w jego ciepłe uszy i miękkie usta. niech już będzie jutro. bożeee ja się naprawdę zakochałam, kto by pomyślał że kiedyś będę tak tęsknić i to za facetem ;O.

Gość płucz dalej tym dentoseptem
depresja, od kilku dni... :O:O nie nadużywaj słowa, którego znaczenia nie znasz 🖐️

Gość TouchOfPink
to się ciągnie od sierpnia, ale od kilku dni jest fatalnie. czasem mam myśli samobójcze, nie daje sobie rady z tym wszystkim.

Gość albo zle albo dobrze....
wiesz wydaje mi sie, ze nie masz jeszcze depresji ale powinnas isc do psychoterapuety. Poza tym wydaje mi sie jeszcze, ze jestes uzalezniona od swojego chlopaka, oki milosc to tez moze ejst ale bardziej uzaleznienie....masz objawy takie jak narkoman gdy ostawia narkotyki itp. nie ma chlopaka wiec na nic nie masz ochoty itp itd. to uzalenienie