Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex dziewczyna buraka

Zerwał przez smsa!!!!

Polecane posty

Tydzień temu :/ Co za facet zrywa przez smsa??? Dopiero teraz ochłonełam i odpisałam tak: "ty frajerze. To nie masz nawet na tyle jaj żeby mi to powiedzieć prosto w oczy? Żałosny jesteś. Idz dziecko z bogiem." Dobrze czy coś dodać?

Gość I am so sorry for you
nie pisz nic nie warto

Gość kasiek94
i dobrze napisalas teraz to ty dopiero masz jaja:)a faceta olej niejest ciebie wart:)

Gość hahahha
Bardzo dobrze mu odpisałaś !! :D musze to sobie gdzies zapisac, zebym w razie czego wiedziala co odpisac takiemu frajerowi ;] Mnie tez faceci rzucali przez smsa, żałosne to jest...

Gość wiem ze to trudne ale
tez uwazam ze lepiej nic nie napisac...

Gość co za żałosny dupek
ale po tygodniu to już chyba nie ma co odpisywac :P jak mu nie odpowiedziałaś od razu, to pewnie i tak miał zgas. Nie przejmuj się... jak nie miał jaj, zeby powiedzieć Ci to w oczy, to nawet nie warto :o

Gość Martusia 20
Tym sposobem pokazałaś, ze cos czujesz... Milczenie jest złotem :)

Gość no i to jest lipa
Ale frajera miałaś heheh

Nie wyzywaj go, bo to takie... żałosne. Napisz mu grzecznie, że jest Ci przykro, że byłaś z burakiem, który nie ma jaj, żeby powiedzieć wprost co czuje.

ee nie piszcie mu "frajer" bo Was jeszcze pozwie za wyzwiska ;P nie odpisywać też nie ma co, bo pomyśli że w agonii płaczecie. Lepsze "Zrywasz ze mną? Dzięki Bogu, chcialam to samo zrobić ale było mi ciebie straznie żal , więc cieszę się , że to wyszło od Ciebie :) " gdzieś to wyczytałam i zrobiło na mnie dobre wrażenie :D

nie nie! Ale to jest tak, on wysłał tego sms w niedzielę, ale ja go teoretycznie miałam przeczytać jutro w sobotę. Bo wyjeżdżałam na święta i miałam nie mieć telefonu historia z telefonem jest dość skomplikowana, więc pozwólcie że nie będę jej opowiadać. Skrócę ją do stwierdzenia: on myśli że przeczytałam to dopiero teraz, a właściwie że przeczytam jutro.

Gość dobrze że ci nie wyjechał
pewnie ego mu urosło, bo lala przez tydzień myślała co napisać, żeby go zabolało :P 🖐️))

Gość kiutre
odpisał ci na tego smsa????

Gość no i to jest lipa
dobrze niech będzie nie frajer , tylko facet małej odwagi .

ok to zapisałam tamto w roboczych, ale tamta treść była taka "z serca" :) Bez zastanowienia wyszło. A tak: "No Pawełku, zrobiłeś wiele żałosnych rzeczy, ale zrywać z kimś przez smsa? Gratuluję przeszedłeś samego siebie :) Będę opowiadać o tobie nawet własnym wnukom. Miłego dnia, wieczoru, życia."

A wysyłam pierwszą treść.

Gość I am so sorry for you
tekst kupetki jest swietny

Gość kiutre
a jak on to w ogole napisał? mozesz przytoczyc tego smsa od niego?

Gość no i to jest lipa
Cokolwiek byś nie napisała to wyjdzie że CI zależy i że nie możesz się pogodzić , generalnie tylko na minus :D.

mam tylko jedno male pytanko, ile lat mial ten samiec ? ( brocha podpowiada mi ze under 15)

ha z Toba przynajmniej przez smsa zerwal, a do mnie nie odzywal sie przez tydzien ale bylo jasne ze juz nie chce byc ze mna. wtedy nawet z smsa bym sie ucieszyla byleby wiedziec na 100 % ze nie chce juz ze mna byc. nawet na napisanie smsa nie bylo go stac! bylismy razem 3 lata i przez ten okres wiele razy zrywalismy, ale potem wracalismy. zrywal ze mna przez smsy, w rozmowie przez telefon. faceci chyba sa tchorzami bo nie potrafia pogadac o tym oko w oko z dziewczyna.. raz byla nawet taka sytuacja ze bylismy nad rzeczka lezelismy, przytulalismy sie, mowil mi ze kocha ogolnie bylo bardzo milo.. a godzine po spotkaniu zadzwonil i powiedzial ze nie chce juz ze mna byc, bo mnie nie kocha. pozniej i tak wrocilismy do siebie trwalo to jeszcze 2 lata az tak jak napisalam przestal sie na tydzien odzywac. po tygodniu milczenia odpisal mi na smsa zebym do niego sie nie odzywala, bo ma mnie dosc. TO JEST DOPIERO FRAJER! ale jakos teraz mamy ze soba kontakt, gadamy jako koledzy, ale juz nic wiecej nigdy z tego nie bedzie.

Gość Lovee
Hmm.. Ze mną też zerwał przez smsa.I to przed samym Sylwestrem.Gdzie mieliśmy iść razem na Imprezkę do jego znajomych.. Bardzo to bolało. ;/Gdyż zganiał winę na mnie . Gdzie po jakimś czasie około 2 miesięcy po rozstaniu znalazłam innego to się obudził , że ja miałam być Jego dziewczyną i wielce żałował że to jego wina.;/ Bardzo mnie to do dzisiaj boli,bo był to mój pierwszy chłopak.Dziś ma inną laskę ale co chwilę mnie na nk i fotce podgląda. Piszę eski i utrzymujemy kontakt.Chore to wszystko ale jak mi się przypomną te chwilę spędzone z nim to płakać mi się chcę.To wszystko nadal boli ale gdy myślę o nim to mam takie dziwne uczucie. Nawet ze mną nie porozmawiał stchórzył..

Gość porzucona przez smsa
ze mną facet też zerwał przez smsa co za forma...sms... napisał : "to już nie ma sensu, nie zakocham sie w tobie drugi raz, postanowiłem już, pogódź się z tym " koleś zabił mnie normalnie tym co zrobił...a zrobił to po raz drugi...za pierwszym razem nieporozumienie jakie się stworzyło zostało wyjaśnione i wróciliśmy...ale od powrotu do siebie a kolejnym rozstaniem minęły zaledwie 2 miesiące... byliśmy ze sobą rok czasu i po tym czasie wybrał sobie taką cudowną i oryginalną formę na zerwanie.... ten drugi raz to mnie już dobił...