Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jania wzór do naśladowania

Najnowsze doniesienia o zdrowiu Kamelii i mój nowy wiersz

Polecane posty

Słyszałyście już o cięzkiej chorobie kamelii? :O :O :O Miała wylew :O :O Napisałam o niej wiersz: Kamelia leży w szpitalu skręcona wylewem już nie powie wam, jakim jesteście drzewem czy takim który owoce dobre rodzi czy takim, które jak purchawka smrodzi :O :O :O Leczą ją zastrzykami i lewatywami Lecz to nie pomoże Ty uzdrów ją, Boże !!!!!!! :O :O Biedna Kameliia... Może być sparaliżowana, niema, może stracić pamięć :O :O Moje matki, módlcie się ze mną :O :O

A oto co Kamelia pisał a niedawno o niepłodnych kobietach: Mt 7:17 Bw 16) Po ich owocach poznacie ich. Czyż zbierają winogrona z cierni albo z ostu figi? :O "Tak każde dobre drzewo wydaje dobre owoce, ale złe drzewo wydaje złe owoce. :O (18) Nie może dobre drzewo rodzić złych owoców, ani złe drzewo rodzić dobrych owoców. (19) Każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, wycina się i rzuca w ogień. :O :O :O :O (20) Tak więc po owocach poznacie ich. (21) Nie każdy, kto do mnie mówi: Panie, Panie, wejdzie do Królestwa Niebios; lecz tylko ten, kto pełni wolę Ojca mojego, który jest w niebie. Zaprawdę zaprawdę powiadam wam, kto słucha słowa mego i wierzy Temu który mnie posłał, ma żywot wieczny i nie stanie przed sądem lecz przeszedł z śmierci do żywota" ...powiedział Jezus. Jan. 5.24

Gość wertyhb
Jania co Ty taka pomarańczowa ?? czyżby Twój Nick był wolny ? W takim razie nie obrazisz się jak go sobie przygarnę co ? :D

Gość powiem tylko
Nieładnie sobie żarty stroić z bezbronnego, niczemu niewinnego Dzicięcia. Rozumiem, że topik miał na celu uświadomienie pewnej osoby, ale w tym przypadku..........jest tylko dla Niej katorgą, i podejrzewam, że w obliczu tego co spotkało Jej Dziecko.........życie zweryfikowało Jej poglądy dostatecznie (jeśli nie znaczy że jest bez serca) Dziecko po wylewie niekoniecznie MUSI być "purchawką". Sama mam Synka po wylewie i ma się świetnie. Znam też Dzieci po ciężkich wylewach, które - dzięki mądrości Lekarzy - dziś rozwijają się nie gorzej, a czasem lepiej niż Ich Rówieśnicy. Ogólnie............strojenie sobie żartów/dogryzek w takiej sytuacji jest chamstwem.

Gość a może masz jakieś
A koleżanka o nicku to skąd się urwała?? Chyba z choinki... Jania jak zwykle bryluje na kafe :)

Gość szczesliwa dziewka
Witaj Janiu. Rzadzisz:)

Gość Kokosza podniebna
Czy to prawda o Kameli ? :p