Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

lizanie dupci

Polecane posty

Gość tylko puszczalskie to lubia
nie znam takiej co miala tylko jednego partnera i takie figle wyprawiala

Chyba ze. Ale powiedzmy ze pierwszy raz sie kochasz z dziewczyna i to od Ciebie zalezy jaki bedziesz w luzku i czy jej pupe wylizesz

Gość tylko puszczalskie to lubia
w czasie pierwszego kochania sie z nowa kobieta nigdy bym tego nie zrobil, zreszta nie zamierzam nigdy tego probowac

hahah wielkopolska, szkoda slow. jak ktos ma waskie horyzonty i katolickie podejscie do seksu to nie przemowisz do rozumu (lub chocby za czesc odpowiadajaca za tolerancje-o ile takie osobniki w ogole posiadaja taki fragment mozgowia)

Gość MotWlkp
Ja lubię polizać ;) Dziewczyna jeszcze się krępuje więc nie nalegam, ale podczas pettingu albo minetki, gdy już się max nakręcimy to czasem zajeżdżam dalej języczkiem i krążę wokół jej dziurki ;) Pytanie do kobiet: co czujecie gdy facet liże Wam "tę" dziurkę?;) podnieca Was to? lubicie to? ;)

ja mam pierwszego partnera jestem z nim 3 lata i bardzo mi sie to podoba .... podniecajace:P

Gość mój to bardzo lubi
bardzo mu sie to podoba, więc mu na to pozwalam, lizanie odbytu dla mnie to conajwyzej przyjemne, co innego szparka, aż mną szarpie ;P musi byc dużo sliny i gwałtowne wgryzanie się, to uwielbiam :D

Gość zboczek_na_102
Widze ze niewielu lubi taki rodzaj pieszczot. Za to bardzo wielu jest tepakow, ktorzy potrafia byc tylko wulgarni. Wam z mordy gorzej smierdzi niz z niemytej dupy!!! Lizanie dupci oczywisciej czystej jest bardzo przyjemne i czesto funduje to mojej zonie. Uwazam to za jedna z normalnych niezboczonych czynnosci sexualnych, takich jak lizanie Vaginy czy pissing. Niestety chloptasie, do tego trzeba dorosnac i zanim dorosniecie, to teraz do lazienki i pozosttaje wam sie poonanizowac. A tym ktorzy tak o gownach pisza, to radze aby przes stosunkiem skorzystali z lazienki!!!

zboczek_na_102 masz racje:) widocznie nie wszyscy do tego dorośli i nie wiedza co tracą:)

Gość zboczek_na_102
Oj ja tez bardzo lubie, kiedy mi moja kobieta jezyczkiem po mojej szparce wedruje. Musze przyznac, ze stymulacja okolic odbytu to czysta rozkosz!

Gość no nie taka znowu czysta
nie oszukujcie się... ale zawsze to lepiej niż pchać penisa w odbyt

Gość izynier
Mnie to strasznie kreci ale moja dziewczyna mi na to nie pozwala, uwaza ze tylek nie jest do erotycznych zabaw. Szkoda, bo mi staje od razu jak o tym pomysle ;-], pozrdowienia dla pan lubiacych takie zabawy, moze kiedys taka spotkam :>.

Gość zboczek_na_102
Jezeli masz meza ktory jest cieniarz w lozku, to poszukaj sobie kochanka, ktory cie bedzie lizal i jeszcze wiele innych przyjemnych rzeczy z toba robil. Szkoda zycia na to by byc wiernym czlowiekowi przy ktorym musisz przezywac wszystko tylko w formie fantazji.

Gość ja bym chciała takiego
partnera, który lizałby mi tyłek - zaoszczędziłabym na papierze toaletowym

Gość zboczek_na_102
obawiam sie, ze twoj tylek nie nadaje sie do lizania :(

Gość inzynier
30-stka, szkoda ze nie mam takiej zonki :>

Gość inzynier
30-stka, szkoda ze nie mam takiej zonki :>

Gość a anal lubicie
?

ja nie odwazylam sie jeszcze na anal.. fakt by;y jakie sproby ale jednak niemoge sieprzelamac.. ale palsuzek wchodzi w gre:P

anal jest raczej wyluzdaniem czasami nie wiadomo czy to przyjemnosc czy zboczenie lepiej wypic pare drinow i wtedy sie za niego zabrac na trzezwo raczej poczatkujacym nie polecam

Gość wan wan
nie ma chyba lepszej przyjemności jak ta,gdy się swojej pani rowek zlizuje ,pieszcząc językiem jej wrazliwy odbyt Hm już mi ślinka cieknie

Gość wan wan
a szczególnie mnie kręci lizanie jej rowka, gdy po wypróżnieniu się, wcale się nie podetrze

Gość enia enia
oblecha