Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona lala

Może mieliście podobnie

Polecane posty

Gość przerazona lala

Czy Wy też tak mieliście ?! Miesiąc temu poznałam cudownego faceta o wiem,że chcę spędzic z nim życie, wziąć ślub z nim. Chcę jak najszybciej zostać jego żoną

Gość masz 16 lat i sikasz tak

Gość Ewellinka
są znane przypadki, że po 3 miesiącach znajomości zakochani wzięli ślub i teraz mają już 20 letni staż, ale to są nieliczne wyjątki

Gość przerazona lala
Myślę, że ja jestem takim wyjątkiem i nie mam 16 lat. Coś wymyślę, na pewno...

Gość WIEKSZE PIERSI
jestes zdesperowaną suką, co sie uczepiła pierwszego lepszego gnoja. Musisz być ohydna. I tak cie zdradzi.

Gość przerazona lala
Jeszcze byś się zdziwił

Gość przerazona lala
to nikt nie miał podobnie?!

Gość przerazona lala
same palanty sa tutaj z gimnazjum. SRAM NA WAS!!!!!

Gość przerazona lala
Jestem żałosna, nie mam pomysłu na życie, przyszłość mnie przeraża. Jedynym wyjściem jest złapanie faceta, wyjście za niego za mąż i urodzenie mu dzieci.

Gość taka sobie jaaaa
Ja po 2 tygodniach wiedziałam że to ten właściwy. Jesteśmy razem 3 lata, w lipcu był ślub. A moja siostra tylko zauważyła swojego partnera, od razu wiedziała że to ten jedyny i NIE MYLIŁA SIE

Gość taka sobie jaaaa
Powiem ci tak: To sie po prosstu czuje :) U mnie w rodzinie to normalne. Moja mama wyszła za mąż po 7 miesiącach znajomości z moim tatą i co? Spędzili już razem ponad 25 lat :)

Gość taka sobie jaaaa
Też miałam wcześniej wielu, ale jakos wiedziałam że to ten. Więc mogę tylko pogratulować :)

Gość taka sobie jaaaa
To była 3 liceum, czyli ja 19 lat, on 21

Gość Pastereczkaa
A jak miałam 21/22..chodziłam korytarzami akademika i nuciła piosenkę cover the corss..everybody hurts...I tak marzyłam o silnym męskim ramieniu (potem się napatoczył) przed specjalizacją. Ale skąd możesz wiedzieć gdzie jest Twoja połówka? za oceanem, na kole podbiegunowym? Zawsze wybiera się ją ze swojego otoczenia...albo ze swojej sfery..sfera lekarzy, prawników, itp itd..

Gość taka sobie jaaaa
Ale wierze w ciebie, wierze w was :* pozdrawiam :)

Pastereczka wiesz o nie jest z mojego otoczenia Tylko naprawdę ogromny przypadek a może to własnie przeznaczenie sprawiło ze się poznaliśmy Taka sobie ja dzięki :)

Gość Cariszka
Tez tak mialam. Od początku oszalalam na jego punkcie, bylam pewna ze to ten jedyny. Teraz minal rok i chyba powoli zaczyna mi przestawac zalezec. Zbyt wiele okolicznosci nam nie sprzyja. Teraz juz wiem ze jednak nie chce miec z nim dzieci ani brac slubu, ten zwiazek nie ma przyszlosci. Mimo to nadal go kocham i nie potrafilabym sie z nim teraz rozstac. Jestem w tym samym wieku co ty. Radzilabym Ci poczekac. Choc moi rodzice pobrali sie po trzech miesiacach i do dzis sa najszczesliwsza para jaka znam. Takze wiesz, reguly nie ma.

Gość Pastereczkaa
No opisz Laluniu...jak zaczął się ten ogromny przypadek:D:P Bo ja od pół roku zastanawiam się gdzie był początek:D Bo w czerwcu zorientowałam się DOPIERO..że to nie bajka..że to niby do mnie. Ale jest wiele niejasności...Najpierw myślałam, że to test...że R. podsyła kolegę.. a potem będzie gadał, jakie to są polki itp... I wiem, że zrobiłam sobie test w 2006..i wyszło mi Jaki facet do mnie pasuje:P Patrze i myślę, ale ładna dziewczynka:P ładna,ale jej nie "znam". potem była rozmowa na gg INNa.

Każda para, ale to absolutnie każda, biorąc ślub jest przekonana o tym, że to ten jedyny, że będą razem całe życie i tym podobne bzdury. Statystycznie 30% małżeństw się jednak rozpada. :(

No ale wiecie, gdybym ja zawsze tak myślałam o swoich chłopakach to teraz nie robiłabym takiego szumu. Pierwszy raz czuję że z tym facetem mogę spędzic życie że chcę mieć z nim dzieci. Nigdy nie byłam tak szczesliwa

Gość Pastereczkaa
Wredniak nie zgodzę się... Ludzie pobierają się z miliona powodów.. I w tym nie myślą, że to ten jedyny... tylko że zrobi to, będzie tak itpp..myślą roszczeniowo..