Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka24*

co założyć na sylwestra błagam dziewczyny pomóżcie- niespodziewane wyjście

Polecane posty

Gość singielka24*

mam 24 lata i od zawsze jestem sama dlatego tez nie miałam żadnych planów na sylwestra poza tym że myślałam iż spędzę go w domy przed telewizorem aż tu nagle kuzynka zaproponowała mi żebym poszła z nią do klubu i nie mam pojęcia co na siebie założyć mam mało czasu na kupienie czegoś nigdy nie byłam na sylwestra w klubie-dyskotece i nie wiem co się na taki dzień zakłada normalnie to idę w dżinsach i jakimś topiku ale w taki dzień to nie wypada dlatego proszę ratujcie i pomóżcie

Gość Papiszynka
Hej ! Chętnie pomogę jednak musisz co nieco powiedzieć o swojej figurze to pomoże nam w doborze odpowiedniego stroju. Jak pisałaś nie preferujesz raczej sukienek a wiec to moja propozycja http://www.cogdziezaile.pl/index.php?g=99&idf=1156 A tu coś z innego worka http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,7337492,W_co_sie_ubrac_na_sylwestra_.html a może http://www.cogdziezaile.pl/index.php?g=99&idf=1156 mam nadzieje,że choć trochę pomogłam

Wystrzałowa kiecka + szpile. Taki zestaw sprawdza się na każdej tego typu imprezie :) Możesz zalaszć z cekinami, połyskiem, kolorami takimi jak żłoty czy srebrny, w końcu sylwester jest tylko raz w roku :) Ale jako ze jest to jest to impreza klubowa Wiele dziewczyn będzie miało na sobie zapewne zestawy typu: Lateks + top / tunika + zakiet z wywinietym rekawem Bedą ramoneski, ćwieki, zipowe kiecki, cekiny w duzych ilosiach, bluzki / sukienki z bufkami. Tak naprawde wszytsko zalezy tylko od tego jaka masz figure, ile pieniedzy mozesz przeznaczyc na zakup sylwestrowej kreacji albo co masz w szafie.

Cekiny są na topie, więc proponowałabym tunikę błyszczącą(niekoniecznie srebrna lub złota) Albo możesz założyć zwykłą tunikę i dokupić kamizelkę cekinową... w h&m taką widziałam... ;) na pewno znajdziesz w centrum handlowym taką. I do tego leginsy + buty pod kolor kamizelki (czyli też cekinowe) ;) Albo druga opcja, to sukienka.

Gość singielka24*
a co sądzicie o tym co ja zaproponowałam

Gość rzeczywiscie niezla figura
czyli obcisłe skórzane spodnie beda ci bardzo pasowac!

Jak już mówicie o ubieraniu się, to mam pytanie. Połączenie bardzo ciemnego brązu, czerni i granatu to dobry pomysł? Mam brązową tuniko-sukienkę, czarne rajstopy całkiem kryjące, granatowe kozaki, granatowe kolczyki. Jeszcze moge cos do tego dołozyc, ale co myslicie o zestawieniu kolorów?

Gość singielka24*
hmm obcisłe spodnie mówicie a te moje co mam nie mogą być idę w kozakach tych co mam na zdjęciach i nie chciałabym ich pokazywać bo to nie szpilka

Gość kljklhjh
Co za bezgostowie. W spodniach na imprezę. Czy naprawdę nie ma świetnych spódniczek lub suekinek tylko te beznadziejne spodnie? Czy npaprawdę nie ma prawdziwych kobiet?

Gość kljklhjh
Co za bezgostowie. W spodniach na imprezę. Czy naprawdę nie ma świetnych spódniczek lub suekinek tylko te beznadziejne spodnie? Czy npaprawdę nie ma prawdziwych kobiet?

Gość singielka24*
ja nie lubię sukienek przyznam się ze spodobał mi się pomysł tuniczka i leginsy heh ale jakoś nie widzę siebie w tym stroju tym bardziej ze nie mam szpilek tylko kozaczki

Gość no nie najgorzej ale lepsza
bylaby jakas spodniczka lub legginsy. Nie masz jakiejs spodnicy? wklej zdjecie i pokaż się :) bluzeczka ok ;)

Gość ghjkl
bluzeczka ok,ale te spodnie jakby za duze na ciebie.jakies bardzo bcisłe by pasowały

Gość ja przychylam się do
skórzanych spodni - dobry pomysł!

Gość singielka podaj adres e mail
wysle Ci fotki kilku extra i tanich sukienek.mam do sprzedania..pozdrawiam

Na pewno dodatek taki jak bransoletka Biagi z Charms'ami sprawi, że będziesz wyglądać wyjątkowo. U mnie sprawdza się na każdej imprezie oraz też na co dzień. Fajnie wygląda z jedną zawieszką, ale też i z kilkoma. Ja mam koniczynkę z cyrkonią. Przynosi mi szczęście:) Kupuję w sklepie "Niebieski-koralik". Biżuteria tam jest włoska, ręcznie wykonana, tak ładna jak Pandora, ale tańsza... naprawdę warto.

Gość obcisłe skórzane spodnie
eleganckie i seksowne zarazem!!!!!!!

Gość oliwia_spppek
W tym roku pewnie pojawi sie ten sam problem.jesli chodzi o mnie to ja kupiłam taka czarna mini http://eko-bielizna.pl/ do tego założe szare botki i teraz tak modna koszule z kołniezykiem.Wszystko w ciemnych kolorkach,wiec bedzie wygladało naprawde dobrze ;)

Gość magda_em
calkiem fajne niektore propozycje... ale skora... za duzo jej wokol - poza tym na imprezie w klubie sie tylek odparzy :P jak juz nie chcesz zakladac kiecki - to ostatnio widzialam ladne spodnie w sOliverze - w roznych kolorach... (przynajmniej nie bylyby jeansy) i do tego jakis top np z cekinami... albo inny polyskujacy - najlepiej luzny by Ci za goraco nie bylo - i mysle ze git... kozakow nie polecam bo w knajpach jest cieplo - nogi Ci sie zagotuja... no chyba ze na droge a w srodku zamienisz np na baleriny :)