Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siuks

Właśnie zrobiłem 160 pompek. To dużo?

Polecane posty

Gość Pastereczkaa
Ja wyciągam tylko 3. A kiedyś jak byłam mała do 15 z przerwą..po 13stej:) To mało według mnie:P A Ty dużo...

Gość turull
jesli jestes początkujacy i robiles na jednej rece to calkiem nieźle:)

Kurwa nie ze zrobilem naraz tyle. Jebłem 4 serie po 40 i lapy mam jak by mnie stado szerszeniu pożarło

Gość Pastereczkaa
Przestan robic te pompki..bo...w mięsnie ci idzie.. ale mózg ci opada.. strasznie klniesz! klnij sobie w domu do ścian..

Izabelka nie żartoj zrobisz 30? Ja znam chlopaków którzy mają problem żeby zrobić 15.

pewnie ze zrobie 30, kiedys robilam wiecej ale pozniej przestalam cwiczyc i coz...nie mam juz takiej kndycji jak kiedys, ale spoko...od stycznia nadrobie stracony czas i zadbam o swoja kondycje :)

W ogóle podjarałam sie strasznie jak mój kolega robił pompki bez koszulki... spocił się troszkę, ale to nic ;p ja zrobiłam 5 i miałam zakwasy ;d Ale za to brzuszków sporo zrobię ;)

Gość Pastereczkaa
a moi koledzy z podstawówki czyli czas kiedy ja robiłam z przerwa 15:P potrafili, własciwie jeden, robic pompki na jednej rece na pięsci..Podziwiac mozna, ale po co sie tak męczyc:D:P

Jak się nie ćwiczy regularnie to tak jest. A co do klniecia. To co wam w tym tak przeszkadza? Pytam sie grzecznie.

Wiesz Siiks, ja nie przeklinam dlatego nie lubie gdy ktos przeklina. Zawsze od razu zwracam takiej osobie uwage. Bo przeciez mozna cos powiedziec "normalnymi" slowami nie wulgarnymi prawda?:) i od razu jest przyjemniej

Ja poprzez wyterzony wysiłek fizyczny odreagowuje negatywne emocje. Czyli np. Jak ktoś lub coś mnie wkurwi to lubie sie wyładować poprzez ten sposób. A i też takie katowanie siebie sprawia mi poniekąd przyjemność.

ja tez jak jestem zla to musze sie fizycznie wyladowac. Czasem zdarza mi sie tez krzyczec i przeklinac ale to robie tylko w swoim wlasnym towarzystwie :)

Kurde niby wiem o tych dobrych manierach że nie powinno sie klnąć wśród kobiet itp. Ale to jest silniejsze ode mnie poprostu na codzien przebywam w takim towarzystwie w którym przeklinanie jest normą i nikt na to nie zwraca uwagi. Sila przyzwyczajenia i tyle

siuks nic dziwnego, moj brat pracuje wsrod samych facetoe, ktorzy tez przeklinaja i dlatgo on tez dosyc duzo przeklina, ale mysle ze gdybys sie bardzo staral i pilnowal to bys nie przeklinal wtedy iedy nie trzeba :)

Pewnie i masz racje. Wkońcu to forum pubilczne i nie każdemu to odpowiada. Np.Ty Izabelka jesteś tego dobitnym przykładem.

Dobra podnosze bo mnie to trapi. Czy jak zrobie z ok. 160 to moge być zadowolony. Kurwa powiedzcie tylko szczerze bez głupot. A i dziewczyny bez podniecania prosze.

Gość lasencja anna
ale te pompki to normalne, na jednej ręce czy z klaskaniem? bo normalne to są proste, z klaskaniem też ale mi np cięzko zrobić na jednej ręce i robię przykładowo po 10 ale z przerwami co najmniej 15 sekundowymi.

Gość jacku
właśnie zrobiłem 80 pełnuch ruchów miska, zgięcie, gęba ( wiekszosć to pizza, chipsy, cola i na podsumowanie browar) strasznie jestem zmecozny czy aby przypadkiem nie przesadziłęm z tym ruchem w ednej pozycji bez zmainy na druga reke