Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadmiernie kochana

Zbyt wiele Kocham cie

Polecane posty

Gość nadmiernie kochana

Krotko i do rzeczy.Moj chlopak zbyt wiele razy mowi ze mnie kocha.Jak bym zliczyla to pewnie 5-6 razy dziennie.Wczesniej bylam z takim ktory mowila raz na rok.Slowa te stracily dla mnie jakby wartosc,juz sama nie wiem.Normalne to,czy raczej nie?

Gość Pastereczkaa
jak ma gorączkę to nienormalne - to majaczy:P:D

Tez podzielam zdanie kolegi. Jeżeli mówi to co czuje to wiesz..a Ty odwdzieczasz mu się tym samym czy właśnie powoduje to u Ciebie odwrotny skutek? Ja lubie jak chlopak mi mówi czesto Kocham Cie, ale to są takie momenty, ze tak to ujmę ''trafione''. A nie bez sensu klepane

Gość Ups...........................
Ha,ha,ha skąd ja to znam, mój też.

Gość nadmiernie kochana
wlasciwie zastanawiam sie czy to jest od serca czy po prostu tak sobie.no mowi np.jak mnie przytula,albo po klotni.czasami mowi nawet bardzo cie kocham co juz mnie doprowadza do szalu.jestesmy ze soba 7 mcy.

Gość nadmiernie kochana
wlasciwie zastanawiam sie czy to jest od serca czy po prostu tak sobie.no mowi np.jak mnie przytula,albo po klotni.czasami mowi nawet bardzo cie kocham co juz mnie doprowadza do szalu.jestesmy ze soba 7 mcy.

a Ty go kochasz? Tylko przeszkadza Ci fakt, że za bardzo włazi Ci w tyłek, ze tak powiem brzydko? To z nim porozmawiaj, nie ma innej rady. Bo jak będziesz od tego uciekać to on może jeszcze bardziej napierac z tym wyznaniem bo tak zawsze jest ktoś kogoś goni w związku.

Gość nadmiernie kochana
kocham go,ale czasami to mi sie rzygac chce od tego jego 'kochania',nie wiem czy w innych zwiazkach tez tak jest?