Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewna niepewnaaaaa

BEZ SZANS??

Polecane posty

Mam 20 lat, nie stworzylam nigdy stalego zwiazku bo sie balam, spotykalam sie z chlopakami, ale balam sie angazowac zawsze bylo cos wazniejszego... i ten strach przed zoobowiazaniem. Boje sie, ze teraz w tym wieku, juz nikogo nie znajde kto bedzie powaznie podchodzil do kwestii zwiazku, dziwnie sie czuje bez doswiadczenia w kwesti 'bycia razem na stale', a i jeszcze detalik: moje dziewictwo...

Wlasnie, wiec zastanawiam sie czy uda mi sie zbudowac normalny zwiazek, czy desperacko szukajac faceta za jakis czas 'zlapie' pierwszego lepszego z brzegu i zechce slubu (?!) bo bedzie mi sie wydawac, ze tak trzeba.. glupia bylam.

Gość odradzam zyda co ogierem
bywa trzeba isc do przodu :P

na razie na horyzoncie kandydatow potencjalnych brak, popadlam w stagnacje ;) a nie chce wracac do tych, z ktorymi sie spotykalam... chce czegos nowego ;> kogos kto sprawi, ze poczuje sie 100% zadowolona i szczesliwa kobieta

Gość Fąfa
Czy moge wasze wypowiedzi pokazać komuś o kogo staram sie 3 lata a ona nic?

bywa spoko - jasne - fajny temat

Prosze bardzo kolego, 3 lata --> znam taka historie z autopsji. Dzis ten '3letni staracz' ma dziewczyne od roku, kiedy do mnie to dotarlo przepalakalam cale zeszloroczne wakacje. Wiec apel do dziewczyny, o ktora sie starasz: JEZELI JESTES WOLNA I UWAZASZ, ZE NA FACETOW PRZYJDZIE CZAS - JESTES W BLEDZIE ;-)

bywa uwazam ze fajnych facetow jest bardzo duzo. Nie rekomenduje powrotu do bylych. To powolna smierc.Degradacja. Regres.

Ale to, że nie poznaje się nikogo wolnego/orientacji heteroseksualnej w ciągu ostatniego roku z kim teoretycznie można stworzyć jest dołujące. odpowiedzi na pytania, ktore sie zapewne pojawia: tak, poszlam na studia nie, nie chodze do klubow, a jezeli sie tam pojawiam to rzadko (pisze akurat o klubach, bo wiem ze duzo osob twierdzi, ze to idealne miejsce na poznanie drugiej polowki-nie podzielam tej opinii)

Gość Fąfa
Boje sie ze jak skończymy studia to nasze drogi sie rozejda.. I ze przed 30 Sie ożeni z 1 lepszym a nie z tym księciem z książek, bajek.. Nie ma nikogo juz dawno i mowi ze nie potrzebuje, ze dobrze jej samej. Królowa śniegu jak kiedys siebie określiła bo jest zimna. Ale myślę ze to tylko maska

bywa W klubach - nie rekomenduje (juz kolegow z roku bardziej lub z wydzialu) W klubach raczej specyficzny typ goscia baluje (charakterystyki nie podam) .. lans lans lans .... W pubie - nie rekomenduje - (chyba ze lubisz byc podrywana na piwo) W pracy poznasz wartosciowego goscia. Tyle. Glowa do gory, :P

Gość że co proszę
Masz dopiero dwadzieścia lat i już się martwisz że nie znajdziesz faceta na stałe?;-D No weź ty mnie nie rozśmieszaj:-D Czyżbyś obracała się w środowisku dziewczyn, które nie osiągnęły w życiu niczego, nie pokończyly szkól, tylko natychmiast po oidebraniu dowodu osobistego biegły do ołtarza? Dwadzieścia lat i takie dylematy...

Nie w tym rzecz, że ja myślę obsesyjnie o ślubie i czekam tylko kiedy zagrają mi marsza weselnego, a ja wsadzę pierwszego lepszego faceta pod pachę i wio do ołtarza, póki się nie rozmyśli... Moim zdaniem dobry moment na ślub to wiek ok.30stki, na razie studiuję kierunek z którego wyboru jestem b. zadowolona :), ale brakuje mi jednak tej bliskości, czułości, pocałunków... i frustruje myśl, że od roku coś takiego w moim życiu NIE istnieje..

up, odpiszcie..