Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna1975

zawiedziona

Polecane posty

Gość katarzyna1975

Cześć jestem rozwiedziona od panad 5-lat z tego małżeństwa mam 3- córki poznałam kolejnego faceta przez gg z którym mam 3- letnia córkę który wydawał się gościem w porządku.Nie stety od kiedy zaszłam w ciążę zaczeły sie między nami problemy a dokłanie zaczoł kłamac nastepnie zdradzać z 17-latką i starszymi ode mnie jak go przyłapałam to powiedział że to jego kolezanki kilka razy się rozstawałam z nim on mnie w swoim zdenerwowaniu poddusił gdzie starciłam przytomność potem mnie przepraszał i oswiadczył. Dzięki Bogu nie wyszłam za niego ale nie potrafię całkowicie zakończyc tego związku pomimo że wszyscy znajomi którzy nas znają mówią mi że powinnam juz dawno zakończyć. Pomóżcie mi proszę jak ja mam to zrobić??????Mam swiadomośc że znęca się nade mn psychicznie ale czemu ja nie umie normalnie zyć nie mysleć o nim i nie płakac więcej. Czasami bardzo bym chciała poznac kogoś kto by mnie kochał szanowł rozmawiał ze mną,i potrafił mnie zaakceptować taka jaka jestem z czwóką dzieci. Wiem że nie mam juz szans

Gość werwerwe
hahaha

Gość katarzyna1975
Widze że tutaj same nie dojrzałe osoby są oby wam nigdy nic takiego sie nie przydayło tylko tyle wam moge źyczyc

Gość katarzyna1975
żałuje że opisałam swój problem

Katarzyno - ale czego on nas oczekujesz? Może przestań tyle czasu spędzać w necie (vide facet poznany przez GG) i udaj się po pomoc i poradę do Opieki Społecznej lub Ośrodka Pomocy Rodzinie lub Przeciwdziałania Przemocy w Rodzinie. Adresy i telefony możesz akurat łatwo znaleźć w necie.

Gość werwerwe
niedojrzałe osoby ?! haha przecież to ty jesteś niedojrzała ! jeśli to nie prowokacja oczywiście w co wszyscy wątpią. ps. machnij sobie jeszcze z 2 dzieci. ;) oczywiście każde z innym facetem i co święta, to 6 panów będzie przychodziło z życzeniami dla pociech ;)

Gość ot i napisalem
Jeżeli czujesz się przy tym facecie jak zaszczuta lepiej odejdź, pewnoe boisz się być sama ale moze odzyjesz i spotkasz kogoś kto cię na prawde pokocha

Gość katarzyna1975
sęk w tym że nie siedze wogóle na necie nigdy dzisaj wyjątkowo i bardzo żałuję.

Gość werwerwe
ile masz lat Katarzyno ?

Gość katarzyna1975
werwerwe widze że jesteś osobą bardzo pewna siebie i taka sobie bądź tylko nie życze ci żeby ciebie kiedys cos przykrego nie spotkało (zal mi ciebie -takich jak ty którz osadzają)

Gość werwerwe
ok, spokojnie. napisz ile masz lat najpierw. widzę, że to nie prowokacja. jesteś uzależniona od partnera to raz. w dodatku, to toksyczny związek to dwa a trzy to to, że wymagasz opieki psychologa, żeby dać sobie radę z tym wszystkim.

Gość jreke
Mieszkasz na Śląsku?

Gość katarzyna1975
kieruje słowa do ot i napisalem może i się boję faktycznie może masz rację? ale i tak jestem praktycznie non stop sama co zrobić by przestac o nim myslec i o niego się non stop martwic?

Gość jreke
Ej,autorko,znalazłam Cię na NK

Gość werwerwe
link i tak nie działa. autorko, napisz coś. spróbuj poszukać porady u fachowców. poszukaj wpisując w google psycholog online. znajdziesz na pewno pomoc.

Gość katarzyna1975
werwerwe zmieniłes o mnie zdanie? dziekuję . hmmm uzaleznioona , toksczny związek,psycholog???? chyba masz całkowita rację tylko nie rozumię jednego jak ja jestem od niego uzalezniona skoro to ja pracuje na całą rodzinę mam własna firme od prawie 5-lat.Prosiłam tylko jak mam zrobic by się od niego uwolnić i nie mysleć?

Gość werwerwe
jreke - jak znalazłaś, to zatrzymaj te informacje dla siebie i uszanuj autorkę a nie publicznie o tym piszesz i linki wklejasz.

Gość katarzyna1975
werwerwe zmieniłes o mnie zdanie? dziekuję . hmmm uzaleznioona , toksczny związek,psycholog???? chyba masz całkowita rację tylko nie rozumię jednego jak ja jestem od niego uzalezniona skoro to ja pracuje na całą rodzinę mam własna firme od prawie 5-lat.Prosiłam tylko jak mam zrobic by się od niego uwolnić i nie mysleć?

Gość werwerwe
no właśnie tu psycholog by się przydał by zmienić twoje myślenie. na necie jest mnóstwo pomocy on-line. opiszesz dokładnie problem i drogą mailową otrzymasz pomoc.

Gość jreke
werwerwe,a co ty taka litościwa nagle,co?Dopiero co autorce zarzucałaś produkcję dzieci.

Gość werwerwe
by na początku zalatywało prowokacją, ale ja nie szukam na nk i nie wklejam linków. poza tym, jestem facetem.

Gość katarzyna1975
dziękuję tak tez zrobie werwerwe

Gość to sie w glwoei nie miesciiii
"przez gg z którym mam 3- letnia córkę" masz 3 letnią córkę z gadu gadu? no no, cybersex.

Gość Nie ja nie wierzę że
KATARZYNY są TAKIE..... proszę, nie......

Gość katarzyna1975
jreke chciałes sie dowiedzieć skąd jestem? przykro mi ale takich informacji nie podam tobie. Widze że chciałbys mnie bardzo osmieszyć no cóż głópia nie jestem pod tym jednym względem tylko jedno moge ci powiedzic ze gdybys mnie zobaczył to szczeka by ci opadła bo wyglądam normalnie

Gość werwerwe
skorzystaj autorko. powodzenia :) 🖐️

Gość werwerwe
to sie w glwoei nie miesciiii - przez gg poznała go. przecież to logiczne.

Gość jreke
No przecież widzę,że normalnie wyglądasz.Powiem więcej,jak na czwórkę dzieci,to nieźle.