Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieGrzecznaAga24

brązowe plamienie zamiast okresu

Polecane posty

cześć dziewczyny mam normalnie dylemat. Wczoraj dostałam "okres" to znaczy niby okres...zazwyczaj mam ogromny ból brzucha - czasem do omdlenia, wręcz krwotok, a tu tylko jakies brązowe upławy sie pojawiły, które trwaja do dziś...od 5 dnia cyklu mam brać clostibegyt ale jak mam brać jak nie wiem, który bedzie dzień cyklu. Moja gin uznala ze plamienie nie wchodzi do okresu...wiec juz zdurnialam...test ciazowy robilam dzien przed spodziewana miesiaczka wyszedl negatywny...dodam że staram sie o dzidzie oczywiscie ...jak dotąd 1,5 roku bezowocnych starań. Myślę że w tym miesiącu była szansa gdyż mialam owulację- progesteron 14,7 ng/ml

Zycze Ci ty dwoch pieknych kreseczek! Mam nadzieje ze sie udalo! Trzymam kciuki! :)

Wiem..sama tez zawiodlam sie tyle razy! Nie poddawaj sie! Sama czekam na 2 krechy i wkoncu sie doczekamy! Powodzenia! Daj znac jak tescik! Zmykam spac! Jutro zajrze i mam nadzieje ze beda 2 kreski! Trzymam kciuki! Dobranoc! :)

ehhh w nocy dostalam taki okres ze masakra....normalnie krwotok...dziwi mnie bo nigdy tak nie mialam ze przez 2 dni nie mam nic a później leje sie jak z wodospadu. A Ty ile sie starasZ? Bo ja juz 1,5 roku:(