Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvhhjhj

Ale mi dzisiaj facet dowalil!!!

Polecane posty

Gość hvhhjhj

To mial byc oczywiscie zart z jego strony. Siedze sobie na jego kolanach, gadamy,smiejemy sie, on gladzi moje wlosy, twarz i nagle: hmm nie jestes az taka ladna jak mi sie wydawalo.Fajny zarcik jak na 5 miesieczny zwiazek. Ziefff

Gość Marjuż Zed.
I rzucilas go?

Gość 45ertetert
Podcieło skrzydełka,co ?

Gość Cariszka
Dziewczno czym ty sie przejmujesz. Moj tez mi tak zaczal mowic w zartach, ale to tylko oznaka ze czyje sie przy Tobie swobodniej. Kurtyna już opadla, nie musi ci powtarzac jaa jestes piekna i niesamowita. Ciesz sie, mowi to co mysli, nie czai sie przed Toba. Na pewno nie powiedzial tego zlosliwie. Relax

Gość hvhhjhj
no ale zeby po 5 miechach takie cos mowic? a po 2 nie czuje sie brzydka...Nie twierdze ze jestem pieknoscia ale przesadzil!

prosze ? Kiedyś taki incydent z kolegą.. skomentował moją bluzkę... bo to była taka, że kawałek pleców było mi widać.. nie odzywałam sie do niego przez tydzień i każdego dnia mnie przepraszał za to ;/

Gość fghjhygtfd
zenada, moj maz jest ze mna 6 lat, pierdzmy przy sobie anigdy mi czegos takiego w zartach czy klotniach nie powiedzial. zawsze powtarza jaka jestem sliczna i jak go krece... coz, moze tylko nie ma tak chamskiego poczucia humoru...bynajmniej nie w stosunku do swojej kobiety

Gość Marjuż Zed.
przynajmniej*

Gość w tym przypadku akurat
BYNAJMNIEJ bystrzacho jezyka polskiego :O