Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniechto

malutkie cycki czy to wada?

Polecane posty

Gość aniechto
każdy w sobie coś ma i znajdzie amatora tak czy nie? Seksualność to nie tylko ciało to cała otoczka człowiek jako całość jest sxowny mniej lub więcej.To sposób bycia. Ważne by się w soim ciele dobrze czuć nawet je śli nie jest doskonałe

Gość aniechto
da mamusia w Święta wyjątkowo:D zmień te gacie fujjjjjjjjjj

no to powodzenia życzę, a temacie zobacz... -to sory, ale ja nie jestem fanem męskich kuta s ów. Nie powiem zdarzyło mi się kiedyś widzieć z bliska, ale było to z laską i... rzecz na inny temat

Raz kiedyś tylko kutasa widzialas? Oj oj no fakt to bardzo Maly okaz gdy sie mysli tylko o jednym i bardzo dobrze Cie rozumiem

mnie bardziej interesują laski, może z racji tego, że facetem jestem. łatwo na to wpaść. Nieprawdaż??!

Gość aniechto
Dobranoc

dobranoc aniechto, kolorowych snów i uśmiechniętej nocki życzę ;)

Gość szczesliwa dziewka
Niestety male cycki sa malo atrakcyjne . Spojrzcie na Keire Konightley..co z tego ze sliczna i powiecie ze ma male cycki i jest sexy...ale wyobrazcie ja sobie z pelnym c..wtedy bylaby marzeniem kazdego faceta

Gość aniechto
dziękuję herz i wzajemnie:*

Gość aniechto
kararuchy pod poduchy

szczesliwa dziewka Niestety male cycki sa malo atrakcyjne . Spojrzcie na Keire Konightley..co z tego ze sliczna i powiecie ze ma male cycki i jest sexy...ale wyobrazcie ja sobie z pelnym c..wtedy bylaby marzeniem kazdego faceta Tak masz rację, ale... tylko w pewnym sensie. Nie musi być marzeniem wszystkich, wystarczy, że jest marzeniem jednego...

Gość szczesliwa dziewka
Herz moze i wystarczy jej jeden ale ja uwazam ze male cycki duzo mniej fajne niz pelne srednie. I niestety uwazam ze faceci wola wieksze cycki i jak maja panne z malymi to po cichu marza zeby jej urosly.

można się z tym pogodzić, można polubieć, nawet pokochać. Tak, to fakt, że marzy się o większych. Szczególnie na początku. Jeszcze wtedy, gy masz przed oczami wspomnienia, ale jeśli się z kimś jest, to się z kimś jest :)))))

Gość szczesliwa dziewka
To tak laski ktore mialy pecha zakochac sie w facecie z mikropenisem marza o wiekszym tak faceci kobiet bez biustu marza o tym zeby dekolt byl pelniejszy. Po prostu podobaja sie normalne proporcje.

Gość szczesliwa dziewka
I masz racje Herz ze mozna pokochac malego fiutka cy zerowe piersi ale do pelni szczescia jednak czegos brakuje. Czlowiek sie skupia na czesciach ciala z ktorymi natura obeszla sie laskawiej.

Gość szczesliwa dziewka
Alez to nie problem, po prostu niefart genetyczny. W sumie mnie nie dotyczy ale nie obrazilabym sie gdyby urosly nagle numer wiekszy. I moj facet moze sobie mowic co chce. Wiem jak jest i wcale mi nie przykro.

Gość szczesliwa dziewka
Dziewczyny i faceci ktorzy maja za malo tam gdzie chcieliby zeby bylo wiecej zawsze przegraja w konkursie atrakcyjnosci u plci przeciwnej z kims zdrowo zbudowanym. Fajnie jednak ze przy wyborze partnera jeszcze patrzy sie na charakter ladna twarz itd. ale to juz inna bajka. Gadamy o cyckach i fiutkach w koncu.

to wszystko... gra. Ja proponowałem swojej lasce zabieg, ale tylko dlatego, żeby Ona lepiej się czuła

Gość szczesliwa dziewka
Klamiesz troche bo o swojej przyjemnosci wizualnej tez myslales. Ale masz racje, nie przyznawaj sie bo jeszcze Cie rzuci.

hmmm, wiesz nie mam potrzeby kłamać. Mówię to co myślę. Wszystko co chcę. Jak pisałem już wcześniej: miałem wspomnienia dużych, jędrnych piersi ( nie jednych), na początku było dziwnie, ale chyba bardziej na zasadzie: aby nie było komuś przykro.. Potem.. polubiłem. Nie, nie polubiłem małych -polubiłem te małe

Gość szczesliwa dziewka
Wierze Ci ze polubiles te male ale uwazam ze gdybys naprawde tej dziewczynie pokazal ze sa takie extra te jej lae piersi i powiedzial ze absolutnie operejszyn nie potrzebuje, uwierzylaby a jesli nawet nie to czulaby sie na tyle dobrze ze nie zrzedzilaby tak duzo

Gość szczesliwa dziewka
Ja kiedys myslalam a pojde pod noz ale nie ide dlatego ze moj facet tez idealem nie jest wiec po co tylko ja mam sie szarpac z bolem pooperacyjnym. Poza tym mnie jego wady nie przeszkadzaja, moglby je wyeliminowac wiec jest ok. Ale nie oszukujmy sie wyglada gorzej niz ten przystojny aktor ze Zmierzchu.