Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voilaetviola

coś wam wyznam...

Polecane posty

Gość voilaetviola

Siedzę właśnie i myślę nad swoim życiem i powiem wam SZCZERZE w te święta tak - nic, po prostu nic nie mam do moich rodziców gdyby mi kupili mieszkanie, ale że mi go nie kupili do dziś uważam ich za 2 chore umysłowo zera. No normalnie wziąć i zabić 2 głupie, bezmyślne, bezmózgie potwory i koniec :(. Nienawidzę za to, że z nimi teraz muszę siedzieć. Nie wiem jak ja nie zwariowałam jak nad tym pomyślę i nie chcę ich nigdy wiecej widzieć. PRZYSIĘGAM. Żeby w wieku 34 nie móc po pracy przyjść do swojego mieszkania - ło Boże co to za rodzice są. Chyba dwa gówna jakieś :( No przykro mi bardzo. I tyle mnie lat oszukiwali, zawsze wracałam do tej chuja wartej Polski bo mi mieli mieszkanie kupić. Boże co to za zdrajcy, zera, głupy, ale choćby w gównach leżeli jak ten stary Mścichowskiej widzieć zer nie chcę :( Przysięgam - no jak można tak bezmyślnym wałem być i zakłamanym i jakiejś sruli mnie tak pozwolić okraść. Jezu - no nonralnie podpaliłam bym tę chałupę. I ja ich chyba podpalę w końcu i wyjadę bo ja już przysięgam na nich patrzeć nie mogę -tak zer nienawidzę tu. WSZYSTKICH. Całej tej CHUJOWEJ Polski - oby was wypalili czy nie wiem. Zera z was TOTALNE :(

Gość voilaetviola
Ale powiem wam siedzę sobie i płaczę normalnie mi łzy lecą i sama nie wiem czemu. W ogóle się skupić nie potrafię w tym burdelu, którym jest ta wiocha - nie wiem. Może jestem nienormalna. Siedzę i myślę i płaczę cały czas bo już nie wiem co myśleć, ale powiem wam tylu zer ludzkich co tu to już nigdzie nie ma. Boże - 4 lata życia. A w ogóle po co wam ta cała komuna? Czy wy naprawdę myślicie , że coś tym wskóracie gdzieś? Co? Nie wiem. Co to za straszne jakieś myślenie. Przecież to jeden ateizm był i ruski pomysł. Kto się wami przejmnie? Czemu to wszystko takie chore psychicznie? Przecież ta Polska już nie istnieje. Choćbyście zadeptali te kościoły - to już niczego nie zmieni bo były oplute i są nadal. Czy to wszystko ma sens? Boże - ja to już tylko byle swoje mieszkanie i nie widzieć tych wszystkich ludzkich zer. Będą inne, ale daleko od rodziny. Jedynie, że mnie fizycznie nie skopali. Co za gnoje, chamy, zera, puste durne łby, przemądrzałki , wariaty. I to moja rodzina :( Nie mogę co ja zrobiłam - dałam się pociorać zerowej sierocie. Mojej matce. Takiemu zeru. takie dno ludzkie postawiłam sobie za wzór w życiu. Zerową szmatę ludzką, wariatkę, egoistkę , którą całe życie ciora własna rodzina, a ona mnie bo na kimś się wyżyć musi. Nigdy sobie tego nie wybaczę. Nigdy, że byłam taka głupia, a ta krowa, to zero, ta kanalia ciągle miała tylko wymagania i wymagania. Nie chcę tej kurwyu zerowej widzieć nigdy więcej. Nigdy więcej przysięgam :( Mogła mnie wyskrobać - tyle o kurwie bezrobotnej i bezdomnej myśle. Jezu Chrsyte jakie z tej baby jest zero. gdybym mogła to bym ją skopała na śmierć bo na to gówno ludzkie zasługuje :(

Gość voilaetviola
ale naprawdę siedzę i myśle, ale takiej egoistytcznej , durnej, zboczonej, pierdolniętej na łeb zdziry i szmaty ludzkiej jak moja matka nie widziałam nigdy. Nie wiem - obym jej więcej juyż nie widziała bo ją zabije za cioranie mną. Niech se sama łeb wsadzi w gówna jak jej to sprawia przyjemność bo mnie nie. Ona jest chora na łeb ta baba i bez papiera, że chodziła do psychiatry widzieć tej szmaty nie chcę nigdy wiećej :( Ani nikogo z gówna zwanego polska oświata. Przysięgam :(

Gość voilaetviola
I ja teraz na starość mam wyjechać gdzieś do pracy bo ta KURWA jebana w łeb moja matka achujała mi nie kupiła mieszkania. YTY SZMATO SKURWIAŁA ja cię zabiję ty chujico jak nie wyjadę i koniec. Normalnie cię zabiję sieekirerą ty szmato zakłamana :(

Gość voilaetviola
Mam nadzieję, że w gnoju skończy moja matka cała obsrana i tyle mnie to obchodzi. Nawet na nią spojrzę za ciorania mną. Niech se nią ciorają świnie w chlewie i tyle mnie ona już obchodzi na zawsze. Choć tyle z całości :(

Gość erttrt
a teraz czas na leki...

Gość voilaetviola
Nienawidzę moich starych. Po prostu z całego serca ich nienawidzę. To dwie szmaty ludzkie. oby w gównach skończyli - w gnojoku. Nienawidzę ich i obym nigdy nie musiała tych zer oglądać. NIgdy. Nienawidzę, nienawidzę i nienawidzę. KONIEC :(

Gość erttrt
bo ci mieszkania nie kupili? jestes juz po 30,bys sie wstydzila miec takie zadania leniu!!!!!!!!!

Gość pachnie mi tu obłuda
aha swieta w Katolickiej Polsce

Gość każdą kobietę można
szybko uszczesliwic, ale jest to bardzo kosztowne

Gość życietofrazes
No leniu - ale chuj z ciebie ludzki. Zadupiałam jak dziki wół tylko za darmo. Jak to w komunie. Leniu - ty chuju ludzki . Wpierdolę Ci nóż między oczy za leniu TY KURWISZONIE NIENORMALNY. To ludzie sobie ze mnie lenia robią ty chuju, żeby mi udowodnić , że nic nie robię, a nie że ja jestem leniwa. Ale nie dam sobą CIORAĆ TY KURWO MĘSKA. NIGDY CHUJU! Zabiję cię ty pierdolcu nienormalny - nie dam sie już nigdy ciorać:( Jeszcze raz coś złego na swój temat usłyszę to cię strzaskam normalnie i koniec - normalnie ci przypierdolę że cię zabiję i koniec - chuje nienormalne. To po co ci dziecko jak je ciągle krytykujkesz. Wyskrobaj śmierdząca cipo i nie musisz płacić za nic. Jakieś pizdy tu siedzą a nie ludzie. Rozum w pochwie. Albo w chuju :( Widać :(

Gość S C H I Z O F R E N I C Z K A

Rusz dupa i do roboty, leniu jeden. Jestes pasozytem, kase twoich rodzicow pozostaw twoim rodzicom.