Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

herz

ile kobiet zdecydowało by się na sex w trójkącie?

Polecane posty

opcja nr 1: 2k+ m opcja nr 2: 2m+ k proszę o odp. ew. krótkie uzasadnienia

Gość upadły temat jak nic
troje to już tłok

A czekaj zapomniałem o uzasadnieniu kobiety na mnie nie lecą i już a z seksu były by nici bo ktoś tu pisał że prawiczek wytrzyma max 2 minuty a ja zapuścił bym się na widok magij kobiety która zbliża się w moim kierunku :D dla tego sam też nie chce

Gość nie lubię trójkątów
Preferuję 2+2 Robimy to 2-3 razy w roku, jest ekstra

No straszny przynajmniej mi się tak wydaje ale jak jest to na prawdę nie wiem żadna kobieta mi tego nie powiedziała bo jeszcze do żadnej ostatnio nie wystartowałem,a koledzy ciągle mi powtarzają półki możesz wiaderko na hu*u utrzymać to ruchaj ile sie da no ale ja oczywiście nie mam nawet koleżanek to z kim mam sie ruchać ze sobą :D ręka przecież wybredna nie jest

ale dwie kobiety???!.. facet może nie wiedzieć na co się zapisał.. ;)

Gość koteczka...
2k + m jesli juz... Nie jestem bi, kobiety mnie nie kreca na tyle, zebym z niewiadomo jakim entuzjazmem sie w trojkat pakowala, ale chcialabym sprobowac... Z mozliwoscia wycofania sie w kazdej chwili... A z 2 facetami bym nie chciala, bo dwa ch**e to o jednego za duzo.

ok, ok jasne, nie denerwuj się. Zdiwiłem się, bo kiedyś uczestniczyłem w takiej konf. i musze przyznać, że gdyby nie to, że panie "miały się" również ku sobie, to możliwe, że by mnie zajechały

Gość diablicccca po drinku
To ja się zapisuję :) To moje niezrealizowane marzenie... ja + 2 facetów.

Gość u4686
Nie jestem bi,wiec 2 k+m odpada.Byłam w trojkatach 2m+ja

Gość sexi plexi
nie oszukujmy sie, ale nikt normalny by się na to nie zgodził, więc pytanie to dotyczy jedynie wykolejonych moralnie i sexualnie ludzi hahaha

Gość Kaaaarolinkaa21
zdecydowanie ja + kobieta + moj facet.. ale tlykoz drowa czysto seksualna relacja :D Nie wyobrazam sobie drugiego faceta w akcji z moim ;/

Gość K.Leonek
Diablicccca, a w innym wątku chyba pisałaś, że przeżyłaś coś takiego, jak byłaś młodsza.... to jak to jest naprawdę, zrealizowane czy nie?

u4686 i jak to wyglądało?

Myślę, że widok dwóch nagich facetów leżących koło siebie, czy tak w koło mnie w jakiś sposób by mnie zniesmaczył. A z kobietą bym nie rywalizowała, byłabym równie zajęta nią, jak i samcem.

Gość K.Leonek
> diablicccca po drinku (mloda.plus.21@gmail.com) > To ja się zapisuję To moje niezrealizowane marzenie... ja + 2 facetów. Hej, Diabliccca. A w innym wątku zdaje się napisałaś, że kiedyś kochałaś się z dwoma facetami, na studiach... oj. coś się plączesz w zeznaniach :-))))

I jak było? Napisz coś jak to wyglądało...

Bo to był taki seks bez stosunku - ruszałam obu naraz... ;)

Gość K.Leonek
Mmmm... to ja chciałbym wziąć udział w eksperymencie, ile kutasków można w Ciebie zapakować na raz ;)

Zapakować? :( Myślałam raczej o seksie... jeden z tyłu a drugi z przodu, no i mogliby się zmieniać.

Gość takacoduzosierucha
wyprobowalam wielokrotnbie opcje 2m+ja i bylo bosko teraz szukam pani na trojkat 2k+m:)

ja bym chyba wolał 2k, wydaje mi sie ze zadbanego i nie-wulgarnego faceta ciezko znalezc. poza tym kobiety sa piekne :-D :-D :-D ale kolezanki twierdza, ze wolalyby 2m+k, bo jeden nie dogodzi obu (ja mysle ze to zalezy od temperamentu).

diablica, podoba mi sie to co napisałaś - widze, ze jestes kulturalna :-) ze chodzi o to, zeby bylo fajnie i przyjemnie, a nie "filmowo". ... a ... skąd jesteś?