The Boy 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Witam i proszę o rade:( pierwszy raz mi się zdarzyło że doszedłem w środku bez prezerwatywy dziewczyna bierze regularnie tabletki od półtora miesiąca. Czy jest duże ryzyko że zajdzie w ciąże ?? Powinienem zainwestować w tabletkę po?? Proszę doradzcię :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kira_09 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Nie ma takiej opcji :) Po to się truje tabsami, żebyś mógł w niej kończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Boy 0 Napisano Grudzień 26, 2009 No ale ten czas półtora miesiąca to nie za mało?? duże jest ryzyko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chwilowa irytacja 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Tabletki działają od wzięcia pierwszej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruszkakula Napisano Grudzień 26, 2009 Twoja dziewczyna jest zabezpieczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2018 niestety, pewnie tym razem jej nie zasiejesz przez te tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Maj 11, 2018 Bożeż ty mój...A mnie uczyli, że pigułki antykoncepcyjne wymyślono właśnie po to, żeby mężczyzna MÓGŁ dochodzić w środku.A oni się i tak katują tymi stosunkami przerywanymi...W takim razie - po co się zatruwać pigułkami?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach