Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fun Angell

nadaga u dzieci

Polecane posty

Gość Fun Angell

witam mam problem z moją córką, ma 8 lat i problemy z wagą, czasami mam wrażenie,że ona potrafi przytyć niesamowicie w ciągu miesiąca, może znajdzie się ktoś z podobnym problemem, dodam,że pilnuje ją z jedzeniem, żeby ktoś mi nie zarzucał ,że ją tucze

Gość Fun Angell
miało być nadwaga u dzieci

a moze troche wiecej ruchu np basen? a co do jedzonka to moze rybki :) sa bardzo zdrowe i najczesciej chude.

Gość Fun Angell
ja już sama nie wiem, z tym ruchem też racja, zapisałam ją na sks z wf w szkole i na tańce, najgorsze jest to,że ona nie ma żadnych zachamowań co do jedzenia, musze ją pilnować i wszystko wydzielać,ona potrafi zjeść więcej ode mnie

Gość a czy przypadkiem w szkole
zamiast kupic jakis owoc czy sok nie kupuje slodyczy, chipsow itp? niestety wsrod dzieci to plaga! poza tym radzilabym wprowadzic troche aktywnosci fizycznej dla niej - moze jakis basen?

rozumiem cię..:) dobrze ze ja pilnujesz. ruch na pewno pomoze a pomysl z tancem swietny:) powodzenia aha i nie przesadzaj tez z owocami bo wbrew pozorom maja duzo cukru.

do szkoły pieniędzy jej nie daje, dostaje kanapkę, owoca i wode mineralną, pewnie jak będzie nastolatką to i tak bedzie miała pretensje do mnie ,że ja utuczyłam