Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolita .

Spotkaliście się kiedyś z takim zboczeniem?

Polecane posty

Gość Lolita .

Mam 26 lat. Od początku studiów miałam nadzieję, że pewien facet z mojego kierunku, Mati, zwróci na mnie uwagę, aż zaprosił mnie na randkę. Poszłam oczywiście, po jakimś czasie staliśmy się parą. Przychodził nawet do mojego domu. Na jednej z tych wizyt koniecznie chciał zobaczyć pokój mojej młodszej siostry (12 lat, 8 cm różnicy obwodu pod biustem i w biuście, miseczka AA, 162 cm. wzrostu, 84 cm . w biodrach, 62 w talii, 66 pod biustem, 74-75 w biuście, ciemnobląd wlosy do ramion i niesamowicie ładne nogi, ktorych zawsze jej zazdrościłam. -_-), ale gdy tam weszliśmy, siska właśnie ćwiczyła układ taneczny na dyskotekę szkolną-i była w samej bieliźnie! Niby wszystko było ok, ale on coś badawczo jej się przyglądał i do końca dnia był zamyślony. Coraz częściej do mnie przychodził i...zacieśniał relacje z siską! Jawnie ją podrywał, choć ona nie zdawała sobie z tego sprawy! Przedwczoraj wyznał mi, że obie pociągamy go fizycznie-moja siostra też! Jestem załamana. Czy jest zboczony? Co powinnam robić ? Ps. to nie prowokacja!!

Gość Pomarańczowy obywatel
To Polański i gwałci nastolatki. :D .

Gość Lolita .
No, ale wydawało mi się, że mnie kocha.. To mój chyba drugi czy trzeci poważny związek. Piszę bez ładu i składu, bo nie wiem, jak to ująć i jestem trochę zawstydzona. Pedofil mowisz? Możliwie, ale czy pedofila, oprócz dzieci, pociągają też dorosłe kobiety? Jeszcze nigdy nie zetknęłam się z takim typem, więc pytam tutaj, kto coś wie o tym..

Gość Rurek jest hardkorem D .
Edzio-pedzio, Teofil-pedofil . :D .

Gość DzonnyMineciarz
Pokaż mi swojego pierożka słonko. :D .

Gość Lolita .
Sam jesteś pierożek!!

Gość nuneszka
Dziewczyno ja tez Ci mówie , że to pedofil i może skrzywdzic Twoja siorke! ! ! To że jest z Toba to nic nie znaczy, przeciez pedofile są na ogół żonaci to Ty nic na ten temat nie czytałaś ?!!! Wez pogadaj z siostra poważnie a jego sobie odpuść,

pedofil na ogół wiąże się z dojrzała kobietą żeby zatuszować zboczenie.Wierz mi że normalny facet nie zwraca uwagi na dzieci bo one są aseksualne Seksualność u kobiety podkreślają trzeciorzędne cechy płciowe.Jeszcze ci powiem to że jak sie spotyka z kobietą do której czuję się pociąg seksualny ,sympatie to pozostałe kobiety staja się aseksualne a już na pewno jej siostra

Gość Lolita .
Ha ha ha Zrobiłam was w chuja. To facet mojej siorki, 26 letniej dziewicy, przychodzi do mnie, bo ja wcześniej mu się oddam niż ta cnotka-niewydymka :D

Gość Lolita .
To wyżej to podszyw!! I na dodatek kiepski podszyw. ;/ .

Gość Lolita .
W sensie jego podnieca całokształt jej osoby.. Siorka jest dość rozwiniętą 12-sto latką, ma włosy łonowe, czarne i kręcone (wiem, bo kiedyś pytała, jak to pieruństwo zgolić..) , takie same pod pachami, ale goli. Rysy twarzy już jej się nieco wyostrzyły.. Ale mimo wszystko go nie rozumiem. Kto jak kto, ale mnie DZIECI nie podniecają...

Gość sluchaj to nie smieszzne
to na 100% pedofil , a jak bys kiedys miala z nim dzieci tez by im sie przygladal itp?? daj spokuj to cos nie tegooo

On nie jest pedofilem. Pedofilia jest to seksualny pociąg do osobników fizycznie niedojrzałych - w przypadku ludzi, do osób o dziecięcej budowie ciała. Jeżeli twoja siostra ma fizyczne cechy dorosłej kobiety, tzn. że jest dla niego pociągająca już jako osoba dojrzała. Inna sprawa że polskie prawo zabrania seksu z osobami które nie ukończyły 15 lat. Jednak np. w Hiszpanii seks jest dozwolony od 13 lat.

Gość Lolita .
Ona ma jednocześnie wszystkie cechy płciowe z miesiączką włącznie; ma włosy łonowe, piersi (małe A, ale sporo dorsołych kobiet ma takie).. ale z drugiej strony te szczupłe, dziecinne rączki... no jednym słowem nastolatka, o cechach zarówno dorosłej kobiety i małej dziewczynki. Może Komediant ma rację... a słyszałam gdzieś, że pociąg do młodych dziewcząt w fazie pokwitania właściwego nazywa się Kompleksem Lolity...

Gość kres
nie, i zatłukbym zboczka

Gość RysiuZdzisiu
Jeśli Twoja siostra naprawdę wygląda tak, jak opisane w pierwszym poście, to nie dziwię się Polańskiemu. :D .

Gość RysiuZdzisiu
???

Lolita, w takim razie można przyjąć że reakcje twojego chłopaka są normalne. Wszystko z nim w porządku.

Gość Lolita .
Dzięki Komediant. ;* .

I w dodatku ten nick "Lolita", sugerujący pewne podejście. Twój błąd polega na tym, że Ty mając 26 lat tą Lolitą nie jesteś - tylko Twoja 12-letnia siostra. :P :( Wszystko oczywiście jest zmyślone. :)

Gość Lolita .
Mylisz się, paskudny wredniaku. Lolita-taki zawsze i wszędzie mam nick, więc siłą rzeczy też i na kafe. Moja siostra i ja-choć to zabrzmi głupio-często porównujemy swoje wymiary. Siska mierzyła się ostatnio jakiś miesiąc temu i wtedy jej wymiary były właśnie takie.

Gość najlepoiej zyjcie w trojkacie
nastolatki to jest to !!!!!!

Gość kreatywny
ja tam sie mu nie dziwie, z tych danych wynika, ze siostra jest calkiem niezla(dochodzi jeszcze bielizna + taniec),, wiec nie dziwne, ze zawiesil na niej oko, czy costam do niej zagadywal. slowem spodobala mu sie. gdyby ona miala 130cm i biegala w rajstopkach i kokardkach, czy rysowala pieski kredkami to owszem, wtedy moglby byc pedofilem