Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohghggg

podoba wm sie imie Angelika??

Polecane posty

mnie nie.... Psychologowie i socjolodzy mówią, że ludzie z pozycją i klasą nazywają dzieci tradycyjnie np. Franciszek, Maria a tacy trochę "zacofani" żeby sobie zrekompensować braki, wyróżnić się wymyślają egzotyczne imiona zaczerpnięte z seriali..jakieś Jessiki albo Nikole, Pamele...i potem jest sobie taka Jessika Kowalska

Gość Wiesiek 24
mnie wydaje sie,ze to juz nie te czasy kiedy imie bylo wyznacznikiem statusu spolecznego:o

Gość Trzaskacz klapą
burdelskie

Gość ohghggg
dokładnie Wiesiek,masz racje,nienawidze takich stareotypów,poprostu kazdy ma inny gust,chociaz czasami zdaza sie tak jak ktos powiedział ze prymitywni ludzie chca leczyc kompleksy takimi imionami ale na to nie ma reguły to tak jak ze wszystkim.

Gość siostrzyczkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NIEEEEEEEEEEEE KOJARZY MI RO Z PEWNĄ DZIWKĄ TAKA KURWA ŻE JA PIERDOLE SA WREDNE CHYTRE I POJEBANE http://listonic.pl/dagaa/choinka

Gość ohghggg
załosna jestes:P

Gość fxghxgjn
Angelika= Aniela

Gość dsfgfgf
Aniela jest imieniem pokrewnym a nie tym samym ;/

Gość ohghggg
Aniela to imię pokrewne ale nie taki samo ;/ a swoją droga Aniela tez nie jest takie złe:) napewno lepsze od tych pospolitych imion

Gość Wiesiek 24
;)

Gość młoda 326972
o fuck... ludzie. ! imię jak każde inne ! ja znam mega duzo Angelik. z normalnych rodzin, zajebiste laski...;pp czytając imię Angelika przez ''g'' popełnia się po prostu błąd, bo to imię jest spolszczone oraz uproszczone i powinno się czytac przez ''dż''. imię Angelika jest pięknym imieniem pochodzącym z łaciny, bardzo często spotykane w krajach anglojęzycznych. osobiście uważam że imiona nadawane dzieciom nie zależą od tego z jakiej rodziny pochodzą, tylko od osobowości rodziców i ich upodobań. jak im się takie podoba to tak jest i tyle. mnie się podoba ! i jest popularne. ( ;

Gość A może to
Mnie się bardzo podoba, śliczne imię! :)