Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolkalolka25

Mam wielkiegodoła, nikt mnie nie chce, sama jestem w świeta sama na sylwestra, n

Polecane posty

Gość bolkalolka25

nawet żaden chlopak sie za mna nie obejrzy, nie mam nikogo:(

Gość blablablablablabla..
i się nie użalaj tylko weź za siebie... to jest żałosne

Gość bolkalolka25
dobrze wygladam, wiem bo wszyscy mi to mowia, nie wiem dlaczego mnie nie chca pewnie mysla ze jestem jakas zjebana albo wredna zyc mi sie odechciewa taki bol w sercu czuje plakac sie chce

Gość cien cienia
A ja mam kogos i co z tego jak moze byloby lepiej gdybysmy siebie nie mieli. Sa zawsze 2 strony medalu. A Ty przynajmniej mozesz robic co chcesz:P

Gość 567
urodziłaś się w lipcu wrześniu lub w listopadzie nie ma innej możliwości

Gość I think
no właśnie moze lepiej się rozstać.

Gość cien cienia
Dobre pytanie:P: na powaznie: Kochamy sie(naprawde!), zalezy nam na sobie, i te przyzwyczajenie... w koncu to juz 2 lata. Ach pamietam te motylki w brzuchu na poczatku... Ale niestety jest roznie. I czasem wydaje mi sie ze wiekszosc naszego zwiazku to klotnie, chc moze przesadzam. Nie potrafie podjac tej ostastecznej decyzji. I nie umiem zlamac mu serca, bo jak twierdzi jestem jego sensem zycia i beze mnie juz go nie bedzie. i tak leca nam dni...

Gość cien cienia
do 567---jesli ktos sie urodzil w tych miesiacach to co?

Gość bolkalolka25
nurodzilam sie w innym miesiacu w najbardziej marudnym znaku zodiaku, nie wiem mam takiego dola naprawde, clopak ktory mi sie podoba wczoraj przyszedl do baru pobyl 10 minut i poszedl z kolesiami gdzies na impreze, a jeszcze nie dawno wypisywal do mnie ze tak mu sie podobam, cos we mmie peklo a po 3 piwach zaczelam do niego pisac ze zdycham bez niego itp itd. na pewno dzis to wszystkim kolesiom rozpowiedzial i niezla pompe maja a ja dola, bo nawet mi nic nie odpisal a wyslalam 10 smsow dzwonilam 15 razy i za kazdym mnie odrzucil, nawet w nocy do plusa dzwonilam, zeby zablokowli mi mozliwosc dzwonienia i pisania do niego, ale facet powiedzial ze tak nie moze zrobic, doooooooooola mam bez dna plakac mi sie chce

Gość blablablablablabla..
Ja pierdolę ile Ty masz lat żeby się tak płaszczyć...

Gość bolkalolka25
25 lat mam i taka zryta glowe nie wiem pozmocie mi i przemowcie do rozsadku bo jestem nienormalna wstyd mi nawet czytac to co wypisywalam same glupoty heheh nie wiem co mi jest, skad takie durne pomysly

Gość bolkalolka25
placze

Gość Looooser
Normalka.

Gość bolkalolka25
jak ja teraz mam wyjsc z domu? Wstydze sie

Gość Looooser
To nie wychodź.

Gość bolkalolka25
musze wyjsc. nie mam chlopaka, ale mam kolezanki pewnie beda chcialy wyjsc to pojde, w domu siedziec tez nie jest fajnie, czuje sie jak szczur

bolkalolka25...też mam zrytą głowę ;) Wyjdź sobie na miasto,pochodź sobie z jakąś koleżanką po centrum,pooglądaj sobie facetów...podobno pomaga ;)