Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxiii22

Czy taki zwiazek ma sens??

Polecane posty

Gość Roxiii22

Mam 22 lata, a on 32.Spotykam się z męzczyzna po rozwodzie, który ma 10 -letnie dziecko... Niewiem czy to ma sens.. ja ukrywam ten zwiazek.. moi rodzice są bardzo katoliccy i gdyby się dowiedzieli że spotykam się z nim napewno byłby wielki problem..co najgorsze on miał ze swoją żoną slub kościelny także.. już chyba nie bedzie mógł po raz drugi wyjść za mąż? niechce go odrzucać z powodu rodziców, nie przeszkadza mi to że jest po rozwodzie i ma dziecko.. tym bardziej że jego była żona jest za granicą..i napewno nie wróci.co o tym myślicie?? bardzo mi się podoba..czuję coś do niego,, jest bardzo opiekuńczy.. i wogóle.. Ma to jakiś sens??

Gość aloara
no, za mąż to on raczej nie wyjdzie w Polsce

Gość Do stasiek
Lepiej zeby za maz to on nie wychodzil ;) A tak serio to sama powinnas wiedziec Ty, czy ma to sens, co czujesz i na ile Ci zalezy. Dla prawdziwej milosci czlowiek potrafi wyjsc na przeciw najwiekszym przeszkodom takze... Your choice ;)

Gość majirouge
ja mam 23 lata a moj facet 36. jest po rozwodzie i ma 12letnia corke... nie sadze aby byl to problem...choc przyznam ,ze czasem zle mi z tym. wciaz mam uczucie ,ze corke zawsze bedzie wazniejsza :(

Gość ghgjhg8
Lepiej młodszego, z czystą kartą.

Gość no sorry sorry ale
osobiscie ja bym sie nie pakowala, mysle ze i tak nic z tego nie wyjdzie i bedziesz zalowac... rozumiem ,ze w tym momenci on ci sie podoba i trudno jest pwoiedziec sobie racjonalne Nie, wiec pewnie i tak z nim bedziesz,ale moja rada jest daj sobie spokoj i zakoncz ta znajomosc.

a ja powiem tak a propo tych cennych rad. kto nie ryzykuje ten nie ma. czesto jest tak ze ci doswiadczeni faceci sa potem dla swoich partnerek aniolami, ktore zrobia dla niej wszystko. i nie dla mieczakow sa te rzeczy. jasne ze lepiej zlapac wolnego bez zobowiazan...ale jest ryzyko ze ten wolny i fajny za 10 lat sie z toba rozwiedzie bo mu sie znudzisz :P

Gość Roxxii22
Mowi że mnie bardzo kocha... ze poprostu mu z zoną nie wyszło.. że boi się że z taką przeszłościa nikogo nie znajdzie.. i jest taki kochany i opiekuńczy, nie potrafie tego zakończyć :(

A jak długo się spotykacie?? To też jest istotne;) Jeśli spotykacie się max 5 miesięcy to moim zdaniem nie ma to sensu... ponieważ on może tylko tak mówi i wydaje sie że jest kochany czuły opiekuńczy itp. Tacy faceci nie są głupi i wiedzą jak sobie owinąć kobietkę wokół palca ;) Tymbardziej że jesteś od niego młodsza o to całkiem sporo Moim jeśli chcesz z nim być to po prostu musisz go jeszcze poznać... A tak apropo to tylko moja myśl jeśli masz 22 lata to przecież jesteś jeszcze młodziutka za pewne atrakcyjna;) możesz poznać fajnego faceta i to w swiom wieku bądź zblizonym:) I przemyśl sobie czy na pewno chcesz być z facetem od siebie starszym;)który ma dziecko i to 10letnie... ty jesteś młoda i to Tobie jest o wiele łatwiej znaleźć faceta niż w przypatku tego 32 letniego mężczyzny... ma szczęście że przytrafiła mu się taka młoda kobietka jak ty:) Pozdrawiam;)

Przede wszystkim, musisz powiedzieć rodzicom, jesteś już pełnoletnia powinni zaakceptować Twoj wybor. Nie ma sensu być w związku "w ukryciu" a co do niego, przecież to zadna zbrodnia, że rozwodnik z dzieckiem, kazdemu moze nie wyjsc w zyciu. I kazdy zasługuje na drugą szansę. W więzieniu przecież nie siedział. :P Ktos dobrze, napisal, ze tacy sa lepsi bardziej opiekunczy. Ja by się nie zastanawiala lepszy facet po przejsciach ustatkowany i ulozony niz jakis mlody gówniarz, powodzenia.

Gość Roxii22
jak myślicie?

Gość przypierdalacz poranny
Myslimy, że zawsze chciał mieć dwójkę dzieci, z zoną mu nie wyszło to chce przygarnąć jakąś młódkę!!!

Gość majutka 28
jak dlugo sie spotykacie ? dziecko tez jest poza krajem ? moze on ja zdradzal i odeszla ???

Gość majutka 28
Czy ta zona ma kogos ? Moze tez byc tak,ze sie znowu zejda............:(

klasyczna historia wygląda tak: facetowi nudzi się zabawa w domu, zostawia więc żonę z dzieckiem, a sam szuka sobie młódkę, w dodatku niezbyt rozgarniętą, żeby się dowartościować i która uwierzy, że "z żoną mu nie wyszło" albo "żona to była zła kobieta"... i (o dziwo) nie trudno o taką... oczywiście są i tacy, co ich naprawdę kobieta/żona zrobiła w bambuko, ale oni raczej nie szukają sobie potem 10 lat młodszych głupiutkich dziewczynek, które boją się jeszcze tatusia i mamusi i taka konkluzja na koniec: po co brać sobie faceta, który ma byłą żonę, dzieci i alimenty do płacenia i jest stary, jak można znaleźć sobie młodszego i bez zobowiązań... brzmi okrutnie dla "tatusiów" rozwodników? no cóż... życie jest okrutne

Gość Roxii22
dowiedziałam się że on wcale nie ma z żoną rozwodu.. powiedział że to tylko kwestia formalności, jak trzeba bedzie to zrobi to od razu... Zawiódł mnie, mało co mówił o żonie.. a ja na naszej klasie znalazłam profil jego żony.. z dwójką dzieci.. także znów mnie okłamał- mówił że ma tylko jedno.. i mówi że to przez żonę się to skończyło.. teraz i tak już niewiem jak było naprawdę.. i nawet teraz ma lepszy kontakt z żoną , bo jak to powiedział napewno nie wróci do niej bo jej nie kocha ale po tym wszystkim może z nią pogadać jak z przyjacielem. Rozmawiałam z nim..powiedziałam że chce być tylko jego przyjaciółką.. ale on tego nie przyjmuje do wiadomości, uważa że jesteśmy parą.. chociaż wcale tak nie jest... to jest wszystko chore... a znam go krótko bo miesiąc. no i co teraz???

Gość 565656777777777
dziewczyno,jak sie dowiedzialas,ze nie ma rozwodu ?

Gość 565656777777777
klamca.proste. jestes juz kochanka ? spalas z nim.?

Gość Roxii22
zapytałam go szczerze czy ma rozwód czy poprostu zyją bez rozwodu osobno, to przyznał się.

Gość Roxii22
jeszcze z nim nie spałam, choć bardzo nieraz nalegał.. ale jestem uparta..

Gość co za facet boze
On jest z Toba tylko dla sexu zostaw go po co ci facet po przejsciach i z dzieckiem

Gość Roxii22
jesli jest ze mna tylko dla sexu to dlaczego twierdzi że mnie kocha i ogłasza wszystkim że jesteśmy ze sobą? nierozumiem, rownie dobrze moglibyśmy sie przyjaznic, a ja nie musiałabym się w nic angazować.

Gość 565656777777777
Oni mowia,ze kochaja,jak chca seksu.Pierwsze slyszysz ???

Gość nikt istotny
mloda i naiwna. on nigdy od zony nie odejdzie a jemu chodzi tylko o bzykniecie mlodego ciala. zona pewnie nie wie ze miedzy nia a męzem jest jakis kryzzs

Gość 565656777777777
Przeciez nie rozglaszacie wszedzie,Twoja rodzina nic nie wie....Moze chce,by zona byla zazdrosna.? zona wie o Tobie ?

Gość Roxii22
co mam zrobic?? z jednej strony ciągnie mnie do niego..

Gość 565656777777777
Nie daj sie wykorzystac i skrzywdzic Skarbie.

Gość Roxii22
chyba nie wie.. ale on w polscejest juz 2lata a jego żona mieszka na stałe za granića.. także napewno nie są razem.

Gość 565656777777777
Poczekaj...,bo miesiac TO BARDZO KROTKO ! Juz dowiedzialas sie,ze ma zone.Moze napisz do niej z innego konta na Nasza Kl.pytajac,czy z nia i z mezem juz skonczone ???

Gość 565656777777777
Ty nie wiesz jak czesto sie spotykali i spali ze soba przez te 2 lata.......................:(