Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzo jestem...

mojemu pieskowi spuchł

Polecane posty

cos nie takz tym fotum moj piesek obudzil sie z opuchnieta prawa strona pyszczka. jestem pewna ze to od zebow, bo ma je w strasznym stanie i jest bardzo stary, nic nie je. nie wiem co robic. dzisiaj swieto, gabinety weterynaryjne zamkniete. czy mieliscie taki przypadek ze waszego psa lub kota bolal zab? czy w polsce sie wyrywa zeby czy usypia psy? boje sie ze mojego uspia bo jest stary i juz nie warto nic mu robic.

Gość Magda47632
mój piesek jak miał 15-17 lat też miewał opuchlizne pyska i mu to samo schodziło... przeżył do 18 roku zycia, a to był kundelek

Gość Magda47632
aha i tez mial biedak problemy z dziąsłami ze starości ale myśle że o dziąsła i zęby psów nalezy dbać od małego:O:O:O póki co dawaj mu jakieś półpłynne pokarmy

dziekuje. pocieszylas mnie :) teraz bede robila mu oklady z szałwii a jutro mimo wszystko pojde z nim do weterynarza. martwi mnie to, bo nic nie moze jesc, a zawsze mial wielki apetyt.

Gość ja nie przepadam ale
wiem,z e o zeby i dziasla powinno sie dbac od malego, ale mt naszego piseka wzielismy kilka lat temu ze schroniska, juz byl stary lub powiedzmy w wieku srednim i bardzo wychudzony, zaniedbany i z kulawa nozka.

powyzsza wypowiedz jest moja

nikt niemial takiego problemu?

Szukałaś w internecie? Poszperaj, może coś znajdziesz. A najlepiej napisz na jakimś pieskim forum Życzę zdrowia kudłaczowi :)

Gość dshkh
Mojemu kiedyś spuchła mordka bo napił sie herbaty z cytryną! to było uczulenie-wtedy pomaga duża dawka wapna/lekarz robi zastrzyk z wapna i od razu przechodzi/.a weterynarz przyjmie w świeto! ratuj psinke.