Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ ODPOWIEDZCIE

CZY MOGE ZAJŚĆ W CIĄŻĘ?

Polecane posty

Gość PROSZĘ ODPOWIEDZCIE

zapomiałam wziąść 2 tabletki anty z nowego opakowania, przyjełam tą tabletke po 15 godzinach jak sie zorientowałam,że zapomiałam. czy jestem zabezpieczona??? proszę o poważne odpowiedzi

jest jakas tolerancja i chyba jest to 24 godziny na wypadek jak sie zapomnie jednej tabletki, ale nie pamietam dokladnie

Gość PROSZĘ ODPOWIEDZCIE
tzn. na ulotce jest napisane,że jak sie zdarzy ją wziąść do 12 h to jest sie zabezpieczonym a jak po upływie tych 12h to jakies dodatk. metody trzeba stosowac,a ja bym wolała bez tych dodatkowych, wkońcu to nie jest tak że w ogóle jej nie wziełam, wziełam ale o 3h przekroczyłam maxymalny limit jakim jest 12h. nie wiem czy powinnam dodatkowo sie zabezpieczac czy sobie odpuscic????

Gość pam pam pam
jeżeli dzidzia nie byłaby dla Ciebie jakąś nieoczekiwaną i niechcianą niespodzianką to ryzykuj :) jeśli nie chcesz ciąży za wszelka cenę zabezpiecz się dodatkowo proste :)

Gość apple99
Limit do 12h, pozniej kazda nastepna o normalnej porze+dodatkowe zabezpieczenie. A z ktorego dnia zapomnialas?

Gość apple99
Aaaa jezeli zapomnialas wziac drugiej pig to spoko bo i ja mialam tka sytuacje, ale gin wytlumaczyl mi, ze nie ma szans by wtedy zajsc w ciaze.