Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna0049

Potrzebuje Waszej pomocy..

Polecane posty

Gość Justyna0049

Hej. ;] Pisze, bo jak prawie każda z Was mam zniszczone włosy. Chciałabym, żęby szybciej mi rosły i nie wypadały w tak duzych ilościach. Moje włosy są suche, kruszą się i strasznie wypadają. ;(( Zawsze gdy je prostowałam używałam róznych olejków i jedwabiu.., były gładkie i miękkie.., ale po jakimś czasie zauważyłam, że zrobiły sie strasznie suuche. Przestałam prostować.. Nigdy ich nie susze i używam odżywek. Z rok temu je rozjaśniłam.., a z pół roku temu ostatni raz malowałam. Końcówki mam zdrowe- ostatnio ścinałam.. Zaczełam nawet używać tego olejku rycynowego. Dużo sie o nim naczytrałam, że pomaga, ale u mnie nic sie nie zmienilo. ;/ On naprawde jest taki dobry?? Nie wiem już co mam robić. Odżywiam sie zdrowo, spozywam sporo witamin i nic.. Nie chce byc łysa. ;( Prosze.. pomóżcie mi. Moje włosy naprawde wyglądaja fatalnie. ;/

po pierwsze polecam bellise jest bardzo dobra zawiera duzo skrzypu i jest niedroga sama uzywalam i jestem zadowolona. po drugie szampon i odzywka z pantin do zniszczonych i suchych wlosow.odzywke naloz na umyte wlosy zawin w recznik i chodz tak z 20 min potem splucz.wlosy o wiele lepiej wygladaja.pisze by zmyc odzywke zaraz po nalozeniu ale ja zawsze tak robie jak opisalam i na prawde dziala