Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok.

CHCIAŁBYM BYĆ ZGWAŁCONY PRZEZ KOBIETĘ

Polecane posty

Gość upadły temat jak nic
bo ty po prostu masz jakieś fantazje rodem z filmów gang Bang i myślisz ze to takie super a jak każdy samiec, nie potrafisz uznać słów krytyki pod swoim adresem

Gość Facet ok.
Z ust chamskiej samicy, nie zmień ton to będzie inaczej a nie jak filip z konopi wyskoczysz i pouczasz. Ciekawe czy z takimi poglądami i taką postawą masz kogoś nie czujesz się samotna.

Gość Facet ok.
Pewnie nie lubisz facetów masz jakiś uraz ktoś cię skrzywdził. To nie ja?

poglądami? ze facet który chce być zgwałcony jest nie tego? to już ci kilka osób powiedziało a o moje życie uczuciowe to ty się nie martw, pomartw się o własne

Gość Facet ok.
" poglądami? ze facet który chce być zgwałcony jest nie tego?"Temat jak temat coś trzeba było napisać by temat działał i był zauważony.

Gość Facet ok.
A moje życie uczuciowe jest ok.

to się cieszę i nie zmieniaj tego

Gość PannaMłodaaa
Facet OK - Gwałt wedle Ciebie to przerżnięcie kobiety w tył?? mylisz sie i to bardzo grubo.. Kobieta gwałcona przeżywa okropny ból a gwałty są najczęściej w pochwę!! Jest płącz jest krew jest ból .. . po gwałcie kobieta ma porozrywaną pochwę, nieraz nawet i może już nigdy nie zajść w ciążę, boi się męszczyzn i stosunku, po nocach śni jej się tamten ból .. więc nie żartuj sobie z takich rzeczy!! .. w skrócie - gwałt to sex tylko że wymuszony, gdzie jedna osoba na siłę prubuje odbyć stosunek z osobą która się broni, zpina mięśnie, i odczuwa przerazający ból.. Jeżeli chcerz być zgwałconym, to mylisz pojęcia.. ty poprostu chcerz sie BZYKAĆ

to się cieszę i nie zmieniaj tego

Gość PannaMłodaaa
Facet OK - Gwałt wedle Ciebie to przerżnięcie kobiety w tył?? mylisz sie i to bardzo grubo.. Kobieta gwałcona przeżywa okropny ból a gwałty są najczęściej w pochwę!! Jest płącz jest krew jest ból .. . po gwałcie kobieta ma porozrywaną pochwę, nieraz nawet i może już nigdy nie zajść w ciążę, boi się męszczyzn i stosunku, po nocach śni jej się tamten ból .. więc nie żartuj sobie z takich rzeczy!! .. w skrócie - gwałt to sex tylko że wymuszony, gdzie jedna osoba na siłę prubuje odbyć stosunek z osobą która się broni, zpina mięśnie, i odczuwa przerazający ból..

Gość Facet ok.
A kto mówi o kobiecie gwałconej i co mi do tego niech zboki tym się martwią.

Gość Facet ok.
" Gwałt wedle Ciebie to przerżnięcie kobiety w tył??" Ale głupota. Czy gwałcenie kobiety to nie o tym pisałem to dla zboków a ja tylko mogę współczuć tym kobietom. Nie wyobrażam sobie by ktoś miał zgwałcić moje kobiety. Zabił bym.

Gość Facet ok.
upadły temat jak nic Widocznie źle cię oceniłem wcale nie jesteś taka zła a może tak chciałaś bym cię ocenił.

Gość Facet ok.
Spadam!!!!