Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Chcę usunąć POLSAT z mojej telewizji i nie płacić więcej na ten nieambitny szit

Polecane posty

Nie korzystam z polsatu. NIC po prostu nic tam nie oglądam . Malanowski - podróbka Detektywów z TVN w dodatku mało udana Pierwsza Miłość -- nie lubię , przez to że akcja toczy się we Wrocławiu serial jest dla mnie obcy Samo życie - nie dałam rady obejrzeć ani odcinka NUDY NUDY NUDY gorsze niż klan i moda na sukces!!!! Mam depresje jak myslę o polsacie. pamiętam jak kiedyś leciał 13 posterunek ktorego Również nienawidziłam!!! NIC tam nie ma. Albo jakieś czarownice , sabriny, malkolmy, power rangersy a w czasach świetnosci to własnie na polskacie leciały DISCO POLO RELAKS i cos tam jeszcze. No a dziś w gazetę patrzę i KEVIN KEVIN KEVIN SAM W DOMU W NOWYM JORKU I W GALAKTYCE!!!! SZLAG MNIE trafił !!! NIE CHCE MIEĆ POLSATU W MOICH KANAŁACH I NIE CHCĘ PŁACIĆ IM ZA TO SKORO NIE OGLĄDAM I NIE MAM ZAMIARU!!!

dokąd przenoszą ?? zresztą nie wiem, ja nie gram w to hazardziadostwo :o :O nie będę napychać moimi złotówkami kieszeni milionerów :o

Gość cvbcxvbd
to sobie kup pakiet bez polsatu albo usuń go z listy programów. co za problem? no ale nieee, bo lepiej wejść na kafe i być kretynem zrzędzącym na co się da :o